Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Umag Plava Laguna - Wellness oddih - Classic soba, Umag, Istra, Hrvaška - 75 EUR - 1x nočitev za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 4,99 let brezplačno), Polpenzion

Hotel Umag Plava Laguna - Wellness oddih - Classic soba, Umag, Istra, Hrvaška - 75 EUR - 1x nočitev za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 4,99 let brezplačno), Polpenzion

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Umag Plava Laguna, ki leži samo en korak od Jadranskega morja. Rdeča nit pri osvežitvi notranjih prostorov je bila funkcionalnost, medtem ko je hotel že od nekdaj znan po raznovrstnih in kakovostnih storitvah. Hotel Umag Plava Laguna nudi zabavne in prostočasne dejavnosti za otroke in odrasle in z najboljšo zabavo poskrbi za popolne počitnice.

Poleg vrhunskih wellness in kongresnih vsebin je za vse ljubitelje kolesarjenja tukaj tudi bike point. Pridite na en korak do Jadrana, naredite korak do popolnih počitnic! Ponovno odkrijte vrhunske storitve, ki jih ponuja ta elegantni umaški hotel! Sobe so moderno urejene za maksimalno uživanje in sprostitev. 

Classic soba z balkonom (stran park) - Sodobno urejena soba površine približno 27,80 m2, polna je toplih in ugodnih barv ponuja tudi opremljeni balkon, na kateremu lahko uživate v soncu ter pogledu na čudovit park, ki obdaja hotel. Soba je sestavljena iz zakonske / dve ločeni postelji, kopalnice s kadjo in je primerna za največ 2 odrasli osebi.

Vse sobe so nedolgo nazaj preurejene in njihov elegantni ter topli stil je v skladu z naravnim in kulturnim okoljem, v katerem se nahaja hotel. 


Kraljestvo lepote in sprostitve pričakuje vas v wellness centru Istrian Relax Village, ki se nahaja v treh etažah in na skupaj 1600m2. Sprostite se ob aromatičnih tretmajih, uživajte v luksuznem ritualu za dva ali pa se odločite za trajni make-up. Istrian Relax Village nudi personalizirane estetske tretmaje in holistične rituale, ki vas bodo polepšali in pomladili. Na svoji koži boste takoj opazili rezultate dela strokovnjakov in vrhunskega dermatološkega pristopa, ki temelji na naravnih proizvodih. Sproščate se lahko tudi ob jacuzziju, modri jami, relax sobi s pogledom na morje, finski in rimski savni ter istrski bio savni. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.