Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pr' Vili Fani - Oddih v naravi ob reki Kolpi, Kostel, Slovenija - 240 EUR - 3x nočitev za do 4 odrasle osebe (1 otrok do 7. leta brezplačno), Pijača dobrodošlice

Pr' Vili Fani - Oddih v naravi ob reki Kolpi, Kostel, Slovenija - 240 EUR - 3x nočitev za do 4 odrasle osebe (1 otrok do 7. leta brezplačno), Pijača dobrodošlice

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pr’ Vili Fani se nahaja v vasi Gladloka, na razgibanem in zanimivem področju tik ob reki Kolpi v osrčju kostelskih gozdov. Okolica ponuja veliko pohodniških in kolesarskih poti. V vili Fani se boste počutili kot doma in preživeli sproščene ter nepozabne počitnice.

V vili je 5 ležišč (enoposteljnih: 2+1, dvoposteljnih 1). V vili sta na voljo dve kolesi, s katerimi lahko gostje raziskujejo okolico, po kolesarjenju pa se lahko sprostijo v finski savni. Pri vili se nahaja tudi zasebna plaža. Pr’ Vili Fani ponuja tudi polno opremljeno kuhinjo s pripomočki za kuhanje (toaster, pizza pan, grelnik vode, aparat za kavo, mikrovalovna pečica).

Pokrajina je območje številnih vrhov in mogočnih gozdov, s svojo neokrnjeno naravo pa predstavlja neponovljiv naravni biser in čudovit kraj za sprostitev. Hišica nudi čudovit pogled na kanjon reke Kolpe, katera omogoča številne športe, ki bodo še bolj popestrili vaše počitnikovanje na tem delu Slovenije. Vila Fani je opremljena po standardu 4*, da bi vam pričarali domačnost vašega doma. Verjamemo, da se boste v njej počutili kot doma in preživeli sproščene ter nepozabne počitnice. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.