Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Panorama Hotel Prague, Praga, Češka - 150 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, Zajtrk

Panorama Hotel Prague, Praga, Češka - 150 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, Zajtrk

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Panorama Hotel Prague se nahaja v mirnem okolišu, nekaj minut stran od mestnega jedra. Od centra ga ločijo le štiri metro postaje, zaradi česar je odlična izhodiščna točka za raziskovanje praških znamenitosti. Hotel je še posebej priljubljen pri gostih, ki zahtevajo udobje in storitve prvovrstnega mednarodnega hotela po ugodnih cenah.

Sprostite telo in duha v hotelskem wellness in fitness centru Top deck, ki se nahaja na strehi hotela, in ponuja panoramski plavalni bazen, masažni bazen, skupno in zasebno savno. V fitness prostorih se boste lahko spotili na kardio napravah in hkrati uživali v prečudovitem pogledu na Prago.

Superior soba: 20 m², pogled na mesto, klimatska naprava, zasebna kopalnica, TV z ravnim zaslonom, sef.

Praga turistom ponuja številne znane kulturne znamenitosti, med katere prištevamo Praški Grad, Charles Bridge, Stari mestni trg, Judovsko četrt in Petřín hill. Od leta 1992 je bilo zgodovinsko središče mesta uvrščeno v UNESCO seznam svetovne kulturne dediščine. Mesto se ponaša tudi z več kot 10 večjimi muzeji, pa tudi s številnimi gledališči, galerijami, kino dvoranami in zgodovinskimi razstavami. Sodobno urejen javni prevoz vam bo olajšal ogled tega osupljivega mesta ob reki Vltavi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.