Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Cico - Oddih na Hvaru, Hvar, Dalmacija, Hrvaška - 84 EUR - 2x nočitev v apartmaju z balkonom in pogledom na park za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

Apartmaji Cico - Oddih na Hvaru, Hvar, Dalmacija, Hrvaška - 84 EUR - 2x nočitev v apartmaju z balkonom in pogledom na park za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživitepopoln dalmatinski mir na Hvaru! ✓ miren zaliv ✓  ob morju ✓ prostorni apartmaji ✓ več možnostiza rekreacijo ✓  dalmatinska kulinarika ✓popoln mir na najbolj sončnem otoku v Evropi. 

Zaliv Pokrivenik je eden od najlepših zalivov v Jadranu. Nahaja se nanajbolj sončnem otoku v Evropi - otoku Hvaru. Neverjetno modro morje, izklesaneskale, opojni vonj mediteranskega rastlinja in trajen koncert čričkov vpopolnoma neokrnjeni naravi pričarajo nepozabno in edinstveno doživetje zavsakega obiskovalca.

Apartmaji Cico
se nahajajo ob obali, s čudovitimpogledom na celoten zaliv na eni strani in pogledom na planino Biokovo nadrugi.Stojjo v prelepem podeželju, obkroženi z oljčnimi nasadi in vinogradi, vbližini pa je še majhen pomol za privez. Zaliv ponuja več možnosti zarekreacijo in zabavo, hkrati pa nudi izvrsten prostor za miren oddih. Vbližnjem hotelu Timun se lahko pustite razvajati z okusno sredozemskokulinariko.
 Apartma za dve osebi zbalkonom in pogledom na morje je klimatiziran, z lastno kopalnico, TV-jem inmanjšo kuhinjo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.