Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Lent - Aktiven oddih v Mariboru, Maribor, Slovenija - 89 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Lent - Aktiven oddih v Mariboru, Maribor, Slovenija - 89 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✓ v strogem centru Maribora ✓ izvrstna lokacija na Lentu ✓ na obrežju Drave ✓ sodobno in eleganto opremljeno ✓ odlične storitve in neskončna gostoljubnost.

Sodobno in elegantno opremljen hotel Lent se nahaja v strogem centru mesta Maribor, na Lentu. Je odlična izhodiščna točka za raziskovanje vseh večjih mestnih atrakcij. Z zavidljivo lego na obrežju reke Drave se pogled s hotela razprostre na številne mostove, obrambna stolpa ter 450 let staro vinsko trto. K hotelu spada tudi kavarna, ki predstavlja možnost mirnih klepetov ob kavici. V poletnem času pa je na voljo tudi letni vrt, kjer se lahko osvežite z odličnimi koktejli.

Maribor je očarljivo mesto z bogatimi zgodovinskimi in kulturnimi koreninami, ki segajo daleč v srednji vek. Vrhunska kulturna ponudba in številni festivali navdušujejo tudi danes. O bogati vinski tradiciji pričajo Guinnessova rekorderka, najstarejša trta na svetu, ki se bohoti v mestnem jedru, in okoliške vinske ceste. Navdušenci nad naravo pa bodo svoj kotiček našli v zelenih gozdovih Pohorja in ob reki Dravi.
 
Dvoposteljna soba z zakonsko ali ločenima posteljama je velika 17m2, je klimatizirana, ima lastno kopalnico, TV, hladilnik in brezplačen Wi-Fi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.