Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Tuhelj Glamping Village - Vita Loft, Tuheljske Toplice, Hrvaška - 278 EUR - 2x nočitev v luksuzni mobilni hiški Vita Loft za 4 osebe, Uporaba zunanjega termalnega bazena v Glamping Village

Terme Tuhelj Glamping Village - Vita Loft, Tuheljske Toplice, Hrvaška - 278 EUR - 2x nočitev v luksuzni mobilni hiški Vita Loft za 4 osebe, Uporaba zunanjega termalnega bazena v Glamping Village

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bivanje v luksuznih hiškah je vse bolj priljubljen segment turizma, ki v edinstvenem doživetju gostom omogoča zasebnost, luksuzno bivanje in povezanost z naravo. Daleč od mestnega vrveža, blizu vodnih atrakcij ter kulturnih in zgodovinskih znamenitosti Zagorja, leži Glamping Village Terme Tuhelj, ki je svoja vrata odprl junija 2020. 

Glamping Village nudi veliko udobja s svojo opremo in atrakcijami:
- 26 luksuznih, klimatiziranih in ogrevanih mobilnih hišk s prostornimi terasami
- Zasebno pokrito parkirišče
- Recepcija
- Posteljnina in brisače v hiškah
- Wellness bazen z vodnimi masažami v glamping vasi
- Otroški bazen z vodnimi atrakcijami v glamping vasi
- Wellness oaza s finskimi in parnimi savnami, masažnimi prostori, masažnimi bazeni in prostori za sprostitev
- Brezplačen W-Fi
- Prostor za žar
- Športni objekti – tenis, nogomet, košarka, odbojka na mivki

Hiška Vita Loft: Luksuzna mobilna hiška z dvema spalnicama in z 1 dodatnim ležiščem za otroka (raztegljiv kavč) ter kopalnico in straniščem. Modernega stila, s svetlimi sobami s panoramskim oknom, vsebuje tudi kakovostno kuhinjo, pomivalni stroj, mikrovalovno pečico, 2 televizorja, talno gretje in sušilnik brisač. Hiška ima tudi optimalno toplotno izolacijo, 2 klimatski napravi, dodatno ogrevanje in sušilnik za brisače ter panoramska steklena vrata na leseni terasi s površino 24 m² s pohištvom in zunanjo vtičnico.


Vodni planet: Zadostuje dejstvo, da so fotografije Vodnega planeta bile objavljene tudi na straneh National Geographic! Vodni planet, kompleks bazenov in infrastrukture za popolno izkušnjo kopanja je postal pravi turistični fenomen Hrvaške in je v celoti napolnjen z zdravilno termalno vodo. To je največje bazensko kopališče na Hrvaškem. Pričakuje vas več kot 5000 m2 vodne površine - 8 zunanjih in notranjih bazenov, ki ponujajo različne atrakcije, raznoliko gostinsko ponudbo, zabavno animacijo in edinstveno doživetje za vse generacije!


Notranji bazeni: Tu je olimpijski bazen, zaprtii tobogan Black Hote, bazen za otroke s tobogani ter terapevtski bazen. Na voljo je tudi jacuzzi z masažo, wellness bazen s privlačnimi vodnimi učinki (2 jacuzzija, slapovi, podvodne masaže, vodne in zračne masaže, gejzirji). Kaj je novega na notranjih bazenih? To je nova atrakcija, ki bo navdušila otroke in starše, to pa je vodno mesto! Adrenalinski barvni, veseli in igrivi tobogani s številnimi škropilniki in vodnimi igračami (za otroke od 3 do 10 let) se odlično prilegajo drugim atrakcijam.

Zunanji bazeni: Zunanje kopališče ponuja bazene z valovi, otroški bazen s štirimi tobogani in vodnimi topovi, za najmlajše je tu bazen z vodnimi igračami in škropilniki, bazen za sprostitev z vrelci, vodne stolpe in podvodno masažo. Ampak to ni vse! Kompleks zunanjih bazenov ponuja tudi tobogan s 5 trakovi za spuščanje v bazene, 2 adrenalinska tobogana ter tobogan Kamikaza in počasno reko z dvema lagunama in podvodnimi masažami.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.