Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Top Hotel Praha, Praga, Češka - 225 EUR - 4x nočitev v Standard ali Executive dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Top Hotel Praha, Praga, Češka - 225 EUR - 4x nočitev v Standard ali Executive dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Top Hotelu Praha, kongresnem hotelu v srcu Evrope.

Top Hotel Praha 4* in kongresni center je po ponujenih storitvah popolnoma edinstven hotel. Svojim gostom ponuja namestitev v več kot 500 sobah in apartmajih, do 5.000 kongresnih sedežih, restavracije in bare s češko in mednarodno kuhinjo, wellness, japonski vrt in veliko parkirišče.

Zaradi velike kapacitete, dobre dostopnosti mestnega središča in široke ponudbe storitev je Top Hotel Praha 4* idealen kraj tako za kongrese, konference in izobraževanja kot za poroke, športne dogodke, zabave in koncerte ter seveda tudi za individualni in organizirani turizem.

Do središča mesta lahko pridete z javnim prevozom v 25 minutah od Top Hotela Praha. Avtobusna postaja se nahaja tik pred stavbo.

Wellness
Za sprostitev v Top Hotelu Praha lahko uporabite velik prostor Wellness centra, kjer boste našli velik notranji bazen (17x7m), whirlpool, finsko savno, inhalacije z evkaliptom, telovadnico in turbo solarij. Osvežite se in napolnite z energijo v wellness baru, v hotelski restavraciji, na letni terasi in v edinstvenem japonskem vrtu z bazeni in fontanami. Teniška igrišča ali balinanje bodo služila aktivnemu počitku.

Standardna soba:
spalnica z zakonsko posteljo ali ločenima posteljama, postelja 90x200 cm, kopalnica s tušem in straniščem, povprečna velikost sobe 22 m².
Kapaciteta: 2 odrasli osebi + 1 dodatno ležišče
Vsaka soba ima lastno kopalnico s kadjo ali prho, sušilcem za lase, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, telefon in mini bar (minibar se polni na zahtevo). Wi-Fi povezava je na voljo brezplačno v vseh prostorih hotela.

Executiva soba:
spalnica z zakonsko posteljo ali ločenima posteljama, postelja 120x200 cm, kopalnica s kadjo in straniščem, povprečna velikost sobe 45 m².
Kapaciteta: 2 odrasli osebi + 1 dodatno ležišče
Vsaka soba ima lastno kopalnico s kadjo ali tušem, sušilec za lase, TV sprejemnik, telefon, sef in mini bar (mini bar se polni na zahtevo). Wi-Fi povezava je na voljo brezplačno v vseh prostorih hotela.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.