Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Oddih na sončni Malti z vključenim povratnim letom in all inclusive hotelom, Malta, Malta - 3.145 EUR - Povratna letalska karta Ljubljana - Malta (charter let) za 3 odrasle osebe, Prevoz z letališča do hotela in od hotela do letališča

Oddih na sončni Malti z vključenim povratnim letom in all inclusive hotelom, Malta, Malta - 3.145 EUR - Povratna letalska karta Ljubljana - Malta (charter let) za 3 odrasle osebe, Prevoz z letališča do hotela in od hotela do letališča

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Podaljšan vikendoddih na Malti z vključenim direktnim letom iz Ljubljane in bivanjem v 4*hoteluDB San Antonio z all inclusive paketom!

✔povratna vozovnica za čarter let z letališča Ljubljana domednarodnega letališča Malta
✔prekrasnipogledi na zaliv sv. Pavla ✔odlična lokacija v središču enega izmed najbolj priljubljenih turističnihobmočij Malte nepozabno vrhunsko all-inclusive doživetjes 4 zvezdicami različni bazeni v sklopu hotela
 

Lokacija:
Hotel DB SanAntonio se nahaja v osrčju enega izmed priljubljenih turističnih območij Malte,Qawra, in ponuja nepozabno vrhunsko all-inclusive izkušnjo s 4 zvezdicami!Spektakularni pogledi na zaliv St Paul's Bay obkrožajo njegovo prostrano posestvo,ima več kot 500 sob in apartmajev, številne restavracije in bare, ki ponujajodnevno zabavo v živo, ter fitnes, spa in bazene.


Sobe:
Vsaka soba ima  klimatsko napravo in zasebno kopalnico ter vsostandardno opremo: balkon, klimatsko napravo, kad/prho, sušilnik za lase,opremo za pripravo čaja/kave, mini hladilnik, brezplačen sef, brezplačen Wi-Fi,satelitsko TV z ravnim zaslonom (mednarodni kanali). Otroška posteljica je navoljo na zahtevo.


Bazeni
: Začnite dan z nekaj sproščujočimi krogi po največjemzunanjem bazenu hotela, ki se nahaja na nadstropju 0. Bazen je odprt za vsestarosti od 9.00 do 18.00, vendar morajo biti otroci ves čas pod nadzoromskrbnika.
Otroški bazeni: uživajte ssvojimi najmlajšimi v enem od naših dveh plitvih bazenov, namenjenih malčkom.Ko je gusarska ladja zasidrana, jih opazujte, kako drsijo v pustolovščino,streljajte z vodnimi topovi in ​​raziskujte slap, ki leži poleg nje. Njihovužitek je garancija! Tudi ti bazeni so odprti od 9.00 do 18.00. Notranji bazen: ni boljšega načinaza preživljanje popoldneva kot pomirjujoče kopanje v ogrevanem notranjembazenu, ki ga spremljata whirpool in manjši bazen za dojenčke. Otroci, mlajšiod 16 let, lahko uporabljajo bazen do 18. ure pod nadzorom odrasle osebe.Notranji bazen je odprt od 8.00 do 21.00 ob delavnikih in od 9.00 do 18.00 obvikendih.Neskončni bazen samo za odrasle(16+) se nahaja v 10. nadstropju hotela in je odprt od 9.00 do 18.00. Zaradisvoje lokacije je idealen kraj za uživanje v spektakularnih pogledih načudovito Sredozemsko morje, z jasnim pogledom na otoke St Paul, medtem kovpijate žarke malteškega sonca.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.