Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ha Hotel - Oddih v Mostarju, Mostar, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Ha Hotel - Oddih v Mostarju, Mostar, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Obiščite Mostar in uživajte v Ha Hotelu!

Ha Hotel Mostar je na novo zgrajen sodobni hotel s 4 zvezdicami in se nahaja v južnem delu mesta. Ima odlično lokacijo, nahaja se na pol poti med mostarskim letališčem in največjo turistično atrakcijo v okolici, Starim mostom. 

V luksuzni hotelski restavraciji imate na voljo bogate samopostrežne zajtrke, izbirate lahko med klasičnim evropskim zajtrkom, s primesmi tradicionalnega bosanskega zajtrka. 

Dvoposteljna soba ima zakonsko posteljo ali dve ločeni postelji, minibar, mizo, stol, omaro, TV, klimo, v kopalnici je tuš, sušilec za lase in toaletni pribor. 

Mostar je dobil ime po čuvajih mostov, na obalah reke Neretve. Njegova največja znamenitost je Stari Most, zgrajen v 16. stoletju, in je pod zaščito UNESCO-a. V Mostarju vam ne bo nikoli dolgčas, saj ponuja številne zanimivosti. Če se odločite za obisk Mostarja, imate tudi možnost izletov do mest kot so Međugorje, Kanjon Neretve, Počitelj in drugi. 

Vsekakor toplo priporočamo ogled starega mestnega centra z znamenitim Starim kamnitim mostom in čaršijo, kjer lahko najdete mnoge spominke znamenitega Orienta, najdejo pa se tudi takšni iz časa zadnje vojne. Ne zamudite tudi skokov mladih junakov s starega mostu v mrzlo Neretvo, ki si na ta način služijo dodaten kruh. Mlade skakalce boste lahko srečali že od meseca maja naprej, pa vse do poznega poletja. V starem mestnem jedru, imenovan Kujundžiluk, boste lahko uživali v številnih restavracijah in v nakupovanju, saj je ta del poln zanimivih trgovinic in obrtnih delavnic. Poleg znamenitega Starega mosta si obvezno oglejte še most Kriva ćuprija. V Mostarju vas bo skoraj zagotovo pričakalo sonce, saj je to, poleg Aten, mesto z največ sončnimi dnevi v letu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.