Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Konoba Akustik Zlatibor, Zlatibor, Srbija - 329 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk v restavraciji Konoba Akustik Zlatibor

Konoba Akustik Zlatibor, Zlatibor, Srbija - 329 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk v restavraciji Konoba Akustik Zlatibor

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


RestavracijaKonoba Akustik in apartmaji se nahajajo v centru Zlatiborja, vbližini jezera Zlatibor in vseh ostalih turističnih znamenitosti.Odlikuje jih tradicionalna nacionalna ter mednarodna kuhinja. Zadobro razpoloženje gostov, poleg edinstvenega etno ambienta inodlične storitve, skrbi vedno razpoložen akustični orkester, kivsak večer izvaja najlepše ''kafanske'' pesmi iz nekdanjeJugoslavije.

OZlatiboru: Kogre za turizem v Srbiji, je Zlatibor prepričljivo na prestolunajatraktivnejših destinacij in iz leta v leto podira rekordeobiskanosti. Ta oaza narave in miru, dobre hrane in prijaznih ljudinikogar ne pusti ravnodušnega.

Zaoddih od hitrega tempa življenja v urbanih središčih je zlata goravse bolj prva in prava izbira tako domačih kot tujih turistov. VZlatibor se zaljubi na prvi pogled, vsi drugi pogledi pa so lepotrditev te ljubezni!

Onaraščajočem potencialu tega turističnega središča priča vsevečja potreba po širitvi nastanitvenih kapacitet. Zato lahkoupravičeno rečemo, da se ta gorska lepotica širi iz dneva v dan.

Izvajanjenačrta urbanizacije in aktivacije lokalnega prebivalstva pri razvojucelotnega Zlatiborskega okraja je konstantno, kar postavlja to goroob bok najboljšim zimskim destinacijam v Evropi.

Oapartmajih: Konoba Akustik je bila zasnovana z idejo, da vam omogočipopolne počitnice na najlepši gori. Nastanitveneenote na Zlatiborju: 1.) Hiša v centru Zlatiborja je primerna zadružinske počitnice, ima 3 sobe z zakonskimi posteljami, enodvoposteljno in eno triposteljno sobo, dnevno sobo in dve kopalnici. 2.) Hiša oddaljena 500 metrov od centra z zasebnimi sobami inapartmaji ima štiri sobe z zakonskimi posteljami (vsaka soba imazasebno kopalnico), dva apartmaja s spalnico, dnevnim prostorom,kopalnico in toaleto.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.