Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Luminor Collection - Hotel Bristol - Last minute oddih v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 291 EUR - 2x nočitev v Superior sobi s pogledom na park/mesto za 2 osebi , Polpenzion 

Luminor Collection - Hotel Bristol - Last minute oddih v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 291 EUR - 2x nočitev v Superior sobi s pogledom na park/mesto za 2 osebi , Polpenzion 

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Luksuzni Hotel Bristol vas vabi v majhno obmorsko mestece Opatijo. Hotel stoji le nekaj korakov stran od znamenite obalne promenade, kjer bodo tako izvrstna ponudba hotelske restavracije z domačimi in tujimi specialitetami, kot uživanje ob pitju jutranje kave na sončni terasi zadovoljile še tako zahtevne goste. Pustite se razvajati v cesarskem slogu!


V centru Opatije, samo nekaj minut hoje od morja, se nahaja veličastni hotel Bristol zgrajen leta 1906. Nedavno prenovljen, nadaljuje z izsevanjem cesarskega blišča, kar je v imenitnem sožitju s posebnim šarmom Opatije. To majhno mestece, ki leži ob sami obali, se lahko pohvali z vrsto let izjemne turistične tradicije na Jadranu. Zaradi kombinacije morja, mediteranske klime in planin v zaledju, je Kvarnerski zaliv priljubljena turistična destinacija - ne samo v poletnih mesecih, ampak skozi vse leto.

Hotel se nahaja v bližini zgodovinskega središča mesta in vseh prijetnih kavarn, ter Obalnega sprehajališča cesarja Franca Jožefa (Obalno šetalište cara Franje Josipa), dolgega 12 kilometrov, ki vas vabi na sprehod. S popoldansko kavo in okusnimi slaščicami se boste izvrstno sprostili v tradicionalni dunajski Kavarni Palme, prijazno osebje v hotelski restavraciji pa Vam bo z veseljem pomagalo izbrati med nacionalnimi specialitetami. Ob diskretni glasbi in s kozarcem penine boste prav gotovo uživali v znanem opatijskem flairju. 

Superior soba: 15-21-m2, postelja, sef, klima, telefon, minibar, sušilec za lase, kozmetični pribor, brisače, LCD TV

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.