Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Golte - Planinski Biser, Mozirje, Slovenija - 680 EUR - 2x nočitev v apartmaju Planinski Biser za 10 odraslih oseb (2 otroka do 18. leta brezplačno), Darilni paket dobrodošlice

Apartmaji Golte - Planinski Biser, Mozirje, Slovenija - 680 EUR - 2x nočitev v apartmaju Planinski Biser za 10 odraslih oseb (2 otroka do 18. leta brezplačno), Darilni paket dobrodošlice

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔odlična lokacija ✔panoramska nihalka ✔bližina wellnessa ✔številne športne aktivnosti ✔sodobna namestitev apartmaja! Raziščite vse še neodkrite kotičke planote Golte in izberite bivanje v Apartmajih Golte, ki se nahajajo v osrčju neokrnjene narave!

Če si želite privoščiti sprostitev v naravi, izberite udobne in sodobno opremljene apartmaje na idilični lokaciji, ki so tudi odlična izhodiščna točka za pohode, kolesarjenje in odkrivanje skritih kotičkov Zgornje Savinjske doline. Apartmaji se nahajajo na smučišču Golte, središču Krajinskega parka Golte v osrčju Savinjske doline. Do vrha se lahko pripeljete z avtomobilom ali uživate v najdaljši panoramski vožnji z nihalko, ki vas na vrh popelje v 8 minutah. V zimskem času vam Golte ponujajo kar 12 km urejenih in vzdrževanih prog različnih težavnosti, primernih tako za najmlajše, ki se šele učijo spuščanja na smučeh, kot tudi za izkušene profesionalce.  V spomladanskem, poletnem in jesenskem času pa Golte ponujajo neskončne pohodniške poti, sprehodite pa se lahko tudi skozi arboretum v bližnjem Mozirju.

Apartma Planinski Biser: V apartmaju je na voljo povsem opremljena manjša kuhinja (opekač, grelnik vode, štedilnik, pomivalni stroj, posoda in pribor), 3 kopalnice (tuš, kopalna kad, WC, umivalnik). V apartmaju je 5 spalnic. V spalnici 1 je zakonska postelja, v spalnici 2 je prav tako zakonska postelja, v spalnici 3 sta zakonska postelja in enojna postelja, v spalnici 4 sta 2 enojni postelji, v spalnici 5 sta 2 enojni postelji in 1 raztegljiv kavč (dve ležišči). V dodatnem prostoru je na voljo še raztegljiv kavč z dvema dodatnima ležiščema. Prav tako je v dnevni sobi na voljo kavč, ki lahko služi kot dodatno ležišče. V apartmaju je poskrbljeno za sveže brisače in posteljnino. Apartma se nahaja v apartmajski hiši in je obdan z balkoni ter teraso, na kateri lahko gostje uživajo v svežem zraku ter čudovitem razgledu na bližnje smučišče in pohodne poti.

Uživajte v popolnem odklopu!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.