Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Morenia All Inclusive Hotel - Poletje na Makarski rivieri, Podaca, Makarska riviera, Dalmacija, Hrvaška - 903 EUR - 3x nočitev v Comfort sobi (stran park) za 2 osebi (1 otrok do 8. leta in 1 otrok do 12. leta brezplačno), All...

Morenia All Inclusive Hotel - Poletje na Makarski rivieri, Podaca, Makarska riviera, Dalmacija, Hrvaška - 903 EUR - 3x nočitev v Comfort sobi (stran park) za 2 osebi (1 otrok do 8. leta in 1 otrok do 12. leta brezplačno), All...

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Morenia All Inclusive Hotel – popolna izbira za nepozaben družinski oddih! Obiščite Makarsko riviero in doživite nepozaben oddih ob izjemni all inclusive ponudbi in v nepozabnem okolju. Sprostite se in spoznajte povsem novo dimenzijo družinskih počitnic, Morenia All Inclusive Hotel vas pričakuje!

Morenia All Inclusive Hotel se nahaja v majhnem primorskem mestecu Podaca, ki je oddaljeno 35 km od Makarske in je edini družinski hotel na Makarski rivieri. Po obsežnih prenovah se je letovišče odprlo leta 2018. Hotel očara s svojim modernim videzom, množico storitev in nedvomno popolno lego ob Jadranskem morju.

V hotelu se nahaja skupaj 183 namestitvenih enot, razporejenih v 9 samostojnih stavb/depandans ter centralni objekt ob plaži, v katerem se nahajajo glavne vsebine naselja: recepcija, restavracija, snack-bar, fitness center, otroški klub in igralnica za mlajše.   

Comfort soba: Dvoposteljna soba Comfort z dodatnim ležiščem. Lahko izberete Comfort sobo s pogledom na morje, z orientacijo na morsko stran ali s pogledom na park za tiste, ki si želijo miru in tišine. Postelja je lahko zakonska ali ločena. Velikost sobe je 20 m2. Soba vsebuje balkon, zatemnitvene zavese, klimatsko napravo, sef, mini hladilnik, telefon, TV, Wi-Fi, tuš, sušilec za lase, toaletni pribor, kopalno kad, otroško posteljico (na zahtevo). Storitev pranja perila je na voljo z doplačilom.

Na poti do hotelske plaže vas čakajo 3 zunanja bazena s sladko vodo: panoramski prelivni, osrednji zabavni in plitek otroški bazen. Za poležavanje na soncu je tako ob bazenih kot na hotelski plaži dovolj ležalnikov in senčnikov. Igrajte se z malčki na zunanjem otroškem igrišču ali jih prepustite animatorjem v otroškem klubu. V odmorih med plavanjem, sončenjem in igranjem, se do poznega večera osvežite v all inclusive baru.

Morenia All Inclusive Hotel je idealno mesto za oddih z najmlajšimi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.