Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Prekmurska vas Ajda - Poletni termalni oddih, Moravske Toplice, Slovenija - 540 EUR - 2x nočitev za 4 osebe, Polpenzion

Prekmurska vas Ajda - Poletni termalni oddih, Moravske Toplice, Slovenija - 540 EUR - 2x nočitev za 4 osebe, Polpenzion

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nove hiške v kraljestvu štorkelj, čebel in termalnih užitkov! Zaužijte Prekmurje v novem naselju Prekmurska vas Ajda. Očarljive sodobne hiške so navdihnile cimprače, tipične prekmurske hiške. Velike steklene površine jih napolnijo s svetlobo in stanovalcem odpirajo pogled na barvitost naravnega prekmurskega okolja. Oddih poln kulture, narave in vodne zabave! 

Prekmurska vas Ajda: Očarljive sodobne hiške so navdihnile cimprače, tipične prekmurske hiške. Hiške so krite s slamo ter obogatene z lesom, kar jim daje naravno zračnost ter toplino, veliko svetlobe in udobja. Velike steklene površine jih napolnijo s svetlobo in stanovalcem odpirajo pogled na barvitost naravnega prekmurskega okolja. Dnevni prostor s teraso v pritličju je kot nalašč za čudovite trenutke v prekmurski ravnici. Popoldne lahko v goste povabite še prijatelje in si pripravite prekmurski piknik. Ko se dan umiri, se na terasi priležeta dobra knjiga in kozarček prekmurske kapljice. Po doživetjih polnem dnevu pa se boste v zgornjem nadstropju zazibali v prijeten spanec na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami.

Bazeni hotela Ajda: Notranje termalno kopališče Hotela Ajda, je s prenovo postalo moderno, sveže, svetlo in kot tako gostom prijazen in uporaben prostor. Spodnji del je namenjen družinam, ima manjši otroški bazenček z igrali za najmlajše in veliko površin ob bazenu, od koder lahko starši brezskrbno opazujejo svoje otroke. Na voljo so tudi veliki družinskimi počivalniki, kjer se lahko odpočije ali pa zabava vsa družina. Zgornji del notranjega kopališča je kontrast spodnjemu in je s številnimi kotički za sproščanje, ki ponujajo pogled na naravo, namenjen predvsem  počitku in sprostitvi.

Savne v hotelu Ajda: Ljubiteljem savn je na voljo finska, turška in infrardeča savna s prekmurskimi zelišči. Gostom sta namenjeni dve počivalnici, ena za počivanje v objemu lesa in druga za počivanje v temi z ogrevanimi ležalniki in pritajeno svetlobo. V okviru savn je na voljo tudi snežna terapija – kotiček s pravim ledenim vodnjakom s svežim snegom oz. ledom. 

Terme 3000: Bazeni se v Termah 3000 – Moravske Toplice razprostirajo na več kot 5.200 m2, zato je bojazen, da bi vam zmanjkalo možnosti za vedno nove vodne vragolije, odveč. Pohvalijo se namreč lahko s kar 32 bazeni! Od tega se jih 11 nahaja v zunanjem termalnem parku, kjer z vseh koncev odmeva smeh navdušenih obiskovalcev.

Poiščite tudi vi svoje dobro počutje in notranji mir v rajskem naselju sodobnih hišk!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.