Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Blue Star Budva, Budva, Črna Gora - 354 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 11. leta brezplačno), Zajtrk

Hotel Blue Star Budva, Budva, Črna Gora - 354 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 11. leta brezplačno), Zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Blue Star 4 * je majhen mestni hotel, ki se nahaja v središču Budve, v bližini starega mestnega jedra in upravnega središča. Od mednarodnega letališča Tivat je oddaljen 15 km, od mednarodnega letališča Podgorica pa 65 km.

Hotel ponuja 20 udobnih sob in 4 apartmaje s pogledom na mirno ulico in vrt. Standardne dvoposteljne sobe zagotavljajo vso potrebno udobje. Primerne so tudi za goste, ki prihajajo poslovno, pa tudi za tiste, ki prihajajo na dopust. Elegantno urejene sobe imajo velike postelje in čudovit razgled na mesto in Budvanski zaliv.

V glavni hotelski restavraciji strežejo tradicionalne in mednarodne jedi ter širok izbor vin. V kavarni Bonjour lahko poskusite sladkarije in torte, ki jih vsak dan pripravljajo v slaščičarni. Glavna hotelska restavracija ponuja lokalne in mednarodne specialitete ter široko paleto vin in žganih pijač. Za zajtrk je vsak dan na voljo bogat izbor svežega sadja, kosmičev, peciva, domačih sirov in mesnih izdelkov. Restavracija je podnevi in ​​zvečer prijeten prostor za poslovno pa tudi za romantično srečanje. Kavarna "Bonjour" ponuja veliko izbiro odličnih tort, sladoleda in sladkarij z osvežilnimi pijačami, kavo in čajem.

Plaže
Hotel Blue Star se nahaja v centru Budve in je v bližini velikega števila plaž, od katerih je največja in najbližja slovenska plaža (500m).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.