Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Bobbio - Sproščujoč oddih v Budimpešti, Budimpešta, Madžarska - 125 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Bobbio - Sproščujoč oddih v Budimpešti, Budimpešta, Madžarska - 125 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste že bili v Budimpešti, pa niste niti vedeli zazeleno območje njenega gričevja? Tukaj je odlična ponudba, da raziščete še topodročje. Ali pa bi si radi ogledali mesto in nekaj časa namenili tudiaktivnostim v naravi? Teh je v Budimpešti kar nekaj in pri iskanju prave namestitveza združitev enega in drugega je tukaj Hotel Bobbio z odlično ponudbo.  

Okno hotela Bobbio ponuja čudovit razgled na Elizabetinrazgledni stol (madž.: Erzsébet-kilátó), ki se nahaja na vrhu griča imenovanegaJanos na najvišji točki Budimpešte, 527 mnv. Zgrajen je bil med leti 1908 in1911 in poimenovan po cesarici Elizabeti, ženi cesarja Franca Jožefa I.  

Hotel Bobbio se nahaja v eni najlepših, zelenihobmočjih Budimpešte, a hkrati tako blizu mestnega jedra. Od centra dela, ki seimenuje Buda, je le 10 min vožnje z avtom, lahko dostopen pa je tudi z javnimprevozom. Hotel ponuja udobno namestitev za 50 ljudi v naravnem in družiniprijaznem okolju. Ima 17 dvoposteljnih sob, 3 triposteljne sobe in 2 apartmaja. 

Restavracija ima večjo in manjšo sobo, večja sprejme40 ljudi, manjša pa 15 in je lahko ločena od večje s posebnimi vrati. Vsak danlahko začnete z bogatim samopostrežnim zajtrkom, čez dan ali zvečer pa preizkusiteštevilne okusne madžarske specialitete. Uživajte v hotelski savni, idealni danapolnite svoje baterije po zanimivem dnevu ogledovanja raznih znamenitosti inuživanja v naravi.     

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.