Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Venus - Termalni oddih na Madžarskem, Zalakaros, Madžarska - 277 EUR - 3x nočitev v Venus Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Venus - Termalni oddih na Madžarskem, Zalakaros, Madžarska - 277 EUR - 3x nočitev v Venus Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Venus se nahaja le 100 metrov od termalne kopeli Gránit. Zdravilna termalna voda teh zdravilišč je edinstvena v Evropi. Ime hotela izvira iz božanskega planeta, ki je bilo ustvarjeno s posebno pozornostjo ženstvenim lastnostim lepote in ljubezni.

Hotel ustvarja edinstveno vzdušje, ki vam bo omogočilo, da kar najbolje izkoristite sprostitev in rekreacijo, se resnično sprostite in poživite svoje telo in duha. Uživajte v bazenu s toplo vodo, izkoristite finsko in infrardečo savno, zunanji bazen, termalni bazen in parno kopel, tako da bo vaše telo ponovno pridobilo nazaj potrebno energijo.

Vseh 30 sob, ki jih ponuja hotel, je elegantnih in posebej opremljenih. Hotel Venus bo svoje goste razvajal z okusnimi lokalnimi specialitetami. Vsi obroki so pripravljeni iz sestavin, ki jih gojijo na hotelski kmetiji Garabonciás.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.