Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Albergo Il Colombaio, Castellina in Chianti, Italija - 200 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

Albergo Il Colombaio, Castellina in Chianti, Italija - 200 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pristen toskanski oddih v hribih Chianti! Uživajte v hotelu Albergo Il Colombiao.

Ko pomislimo na Chianti, ponavadi najprej pomislimo na vino, vendar je ime dobilo ravno po proizvodnem območju, ozemlju edinstvene lepote.

Hotel Il Colombaio je v bistvu prenovljena starodavna "kmečka hiša", medtem ko se je tipičen arhitekturni slog ohranil. Hotel svojim gostom ponuja pristno bivanje v tesnem stiku z zelenjem, ki vam bo omogočilo, da spoznate pravo bistvo tega veličastnega kraja. Okolje, ki odlično odraža njegov izvor zahvaljujoč uporabi lokalnih materialov, kot so tla iz terakote in lesa iz oreha ali hrasta. garderobnih omar in postelj iz kovanega železa, vse s pozornostjo do detajlov, da lahko vsak uživa v vsem udobju in najde svoj prostor.

Sobe imajo brezplačen Wi-Fi, mini bar, TV, telefon, sušilec za lase, pisalno mizo, brezplačen toaletni pribor, WC, lastno kopalnico, ogrevanje, kad ali tuš, garderobno omaro.

Bazen se nahaja v hotelskem parku, odprt je od maja do septembra. Obdan je z ležalniki in paviljonom. Sprostite se in uživajte med oljkami in vinogradi ter v čudovitem poglednu na Chianti.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.