Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kristály Hotel - Sproščeni oddih ob Blatnem jezeru, Keszthely, Madžarska - 385 EUR - 3x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, Polpenzion

Kristály Hotel - Sproščeni oddih ob Blatnem jezeru, Keszthely, Madžarska - 385 EUR - 3x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, Polpenzion

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite magično Blatno jezero, največje jezero v srednji Evropi!

Blatno jezero je eno od najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Madžarskem, obkrožen je s številnimi mesti, mesteci in počivališči. Eno od znanih destinacij je mesto Blatenski Kostel, znani kulturni center na obali Blatnega jezera. Mesto je zelo priljubljeno, ne samo zaradi bližine Blatnega jezera, temveč tudi zato, ker je bogato s kulturnimi in zgodovinskimi atrakcijami, od katerih je najbolj priljubljen grad Feštetics.

Le 200 metrov od Blatnega jezera se nahaja Kristály Hotel. Hotel ponuja bogato in atraktivno SPA ponudbo (infrardečo savno, parno sobo, solno sobo in jacuzzi). Deluxe soba: Soba z zakonsko posteljo/enojnima posteljama nudi klimatsko napravo, sef, hladilnik, pisalno mizo, TV, telefon, kopalnico s prho. Vse sobe imajo sef in klimo.

Nedaleč od hotela se nahaja znamenito termalno jezero Hévíz in zdravilišče Kehidakustány, kjer lahko plavate, se kopate ali se preprosto sprostite. Obiščete lahko tudi druge priljubljene destinacije na Blatnem jezeru. Izkoristite cenovno ugodne izlete z ladjo do destinacij, kot je Balatonfüred.

Odkrijte čare mesta Blatenski Kostel in se sprostite na obali Blatnega jezera.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.