Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Center Novo mesto - Oddih na Dolenjskem, Novo mesto, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Center Novo mesto - Oddih na Dolenjskem, Novo mesto, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi, Zajtrk

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čokolada, ki zapeljuje, staramestna arhitektura v objemu neokrnjene narava, kopanje v termah in uživanje vprvovrstnem razgledu in okusih, vse to in še več vam nudi Hotel Center Novomesto.
 
Hotel Center
je nov, sodoben hotel v samem središču Novega mesta,na Glavnem trgu, kjer boste takoj začutili utrip mesta, prijaznost domačinov inmir zelene narave ter reke Krke, ki objema Novo mesto. In tako kot reka Krkaobjema staro mestno jedro, ga ščiti in varuje ter mu daje čarobno lepoto, bohotel objel vas, vas sprejel in vam ponudil udobje sodobnosti ter mističnostbogate zgodovine mesta. V sklopu hotela Center se nahaja tudi kavarnica, kjerse boste v objemu stare novomeške arhitekture sprostili in uživali v opojnihmešanicah priznane dunajske kave Julius Meinl.

Dvoposteljna Comfort soba (od  14 m² do 17 m²) ima: kopalnico/tuš ali kad, WC, sušilec za lase, TV, sef, klimo, brezplačno internetno povezavo.

Destilarna in čokoladnica Berryshka se nahaja v kraju Obrh naDolenskem, v objemu neokrnjene narave, petju ptic in kristalno čistem izviru. Vodeniogled vam bo razkril številne skrivnosti, znanja in umetnosti ustvarjanjavrhunskih arom in okusov. Blagovna znamka Berryshka je večkratno mednarodnopriznana znamka vrhunske kakovosti. Vse sestavine so skrbno izbrane, čokoladavsebuje prvovrsten kakav, nizko vsebnost sladkorja in je brez umetnih barvil inaditivov. Prepustite zapeljevanju prefinjenih okusov, ki naredijo vaš danpopoln.

Okolica Novega mestaponuja številne aktivnosti, lahko se podatena rafting na reki Krki, ali se po njej vodeno zapeljete s kanujem, supom alikajakom. Reka Krka je pravi raj za vse, ki obožujejo ribolov, njena čudovitanarava in stezice pa nudijo vsem ljubiteljem jahanja vsaj 8 različnih jahalnihpoti v skupni dolžini 327 km. Tu je tudi eno najdaljših golf igrišč v Slovenijipriznanega britanskega arhitekta Howarda Swana. Za vse željne adrenalina je navoljo pustolovski park Otočec, ali opazovanje medveda v njegovem naravnemokolju.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.