Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grand Hotel Neum - Poletni oddih v Neumu, Neum, Bosna in Hercegovina - 685 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi brez balkona (stran park) za 2 osebi, Polpenzion

Grand Hotel Neum - Poletni oddih v Neumu, Neum, Bosna in Hercegovina - 685 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi brez balkona (stran park) za 2 osebi, Polpenzion

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Grand Hotel Neum je hotel zdolgoletno tradicijo, največji hotel na neumski rivieri, s kompletno turističnoponudbo, svojim gostom ponuja prijeten oddih in nastanitev tekom celega leta.Uživajte v luksuznih sobah in se sprostite v wellness&spa centru hotela!
https://youtu.be/ZJSxzUse4lQ

Grand Hotel Neum ponuja užitek bivanja v 400 moderno opremljenih in prostornih eno-, dvo- in triposteljnih sobah s klimatsko napravo, pogledom na morje, LCD SAT TV, mini barom, kopalnico, Wifi internetom in sefom.

V hotelu so dvigala, ki vodijo neposredno do plaže. 

Gastronomska ponudba hotelskih restavracij je pestra in raznolika ter temelji na svežih mediteranskih sestavinah, prilagojenih gostom različnih profilov. Celotno ponudbo zaokrožuje širok izbor vin iz najboljših peljeških in hercegovskih vinogradov.

Wellness in spa center na 2000m2 je popolna oaza čistega razkošja, ki zagotavlja prijeten počitek in sprostitev. Sprostite se z enim od tretmajev obraza in telesa ali preprosto uživajte v prednostih savn in številnih tretmajev.

Uživajte v prednostih zunanjega / notranjega bazena 25x15m z ogrevano morsko vodo. Na voljo je tudi zunanji otroški bazen. Na strehi hotela se nahaja Premium Infinity bazen s panoramskim razgledom na Neumski zaliv.

Plaža je idealen kraj za zabavo in uživanje, prodnata iz naravnega drobnega gramoza in z dovolj plitvine za otroke in neplavalce. Na plaži je vsak dan organizirana pestra animacija za otroke in odrasle, zvečer pa zabavni in glasbeni program v živo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.