Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Sato - Vrhunski poletni oddih v Sutomoru, Sutomore, Črna Gora - 486 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), Polpenzion

Hotel Sato - Vrhunski poletni oddih v Sutomoru, Sutomore, Črna Gora - 486 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), Polpenzion

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Sato je odprt za vse, ki želijo raziskati edinstveno črnogorsko obalo in izkusiti čarobnost dobre zabave! Odlična storitev, zasnovana v skladu s sodobnimi turističnimi trendi, naredi Hotel Sato idealen kraj za sproščujoče počitnice. Hotel Sato je znan po svoji prefinjeni postrežbi, sodobni arhitekturi in notranjosti, v kateri prevladujejo naravni elementi. Hotel se nahaja le nekaj korakov stran od zasebne peščene plaže.

Hotel Sato ponuja 375 postelj v apartmajih, dvoposteljnih in troposteljnih sobah. Ima skupno 115 vrhunsko opremljenih sob. Gostje lahko uporabljajo nastanitve, zasnovane za maksimalno udobje, vse sobe pa so opremljene s pametnimi televizorji, brezplačnim brezžičnim internetom, klimatsko napravo, antialergijskimi in antistatičnimi blazinami, telefonom, mini barom itd. Vse kopalnice so opremljene s sodobno prho in vse sobe imajo lastno teraso s pohištvom za prosti čas. Večina sob Hotela Sato ima neposreden pogled na morje.

Dvoposteljna soba Classic (velikosti 25 - 28 m²) ima dve ločeni postelji (90x200). Elegantna in sodobna soba ponuja zasebni balkon in pogled na mesto. Ponuja udoben prostor za dve odrasli osebi, ki iščeta mir in udobje. Soba ima tudi klimatsko napravo, satelitsko TV z ravnim zaslonom, sušilec za lase, mini bar in brezžični dostop do interneta.

Danes je hotel znan po svoji 2 km dolgi peščeni plaži. Gostom hotela je na voljo tudi zasebni bazen. Na voljo je tudi prostorna skupna terasa-bar, ki jo lahko uporabljajo vsi gostje. Do številnih restavracij, kavarn in barov se lahko sprehodite. Trgovina z živili je oddaljena 10 m.

Hotel Sato vas vabi, da uživate v sveže pripravljeni hrani bogatega okusa. Bar "Sky" v 10. nadstropju s čudovitim pogledom na morje je odprt za ljubitelje natančno pripravljenih koktajlov. Ustvarjalni kuharji vas bodo popeljali na gurmansko potovanje skozi bogato črnogorsko kuhinjo, ki združuje tradicionalne črnogorske jedi in mediteranske specialitete. Dobrodošli v restavracijah Mediterraneo in Lungo Mare!

Uživajte v sproščujočem pogledu, neskončnem obzorju in zvoku valov!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.