Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SYDNEY ZVOČNIK ROZA URBANISTA

SYDNEY ZVOČNIK ROZA URBANISTA

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izjemen prostorski zvok

Poskrbite, da zabava nikoli ne umre z zvočnikom Urbanista SYDNEY in ga prinesite s seboj, kamor koli se odpravite! Odlična Bluetooth 5.0 povezava omogoča enostavno predvajanje vsebin, vgrajeni gumbi pa olajšajo upravljanje z zvočnikom. Zvočnik je tudi IPX5 vodoodporen, zato ste lahko brez skrbi da bi mu rahel stik z vodo kakorkoli škodoval. Odlikuje ga tudi funkcija TWS (True Wireless Stereo) in s tem tudi možnost povezovanja dveh zvočnikov skupaj, ter ustvarjanje popolnega prostorskega zvoka.

Urbanista SYDNEY svojo notranjo tehnologijo in funkcionalnost, pokriva s čudovito minimalistično silhueto. Eleganten zvočnik je na voljo v štirih različnih barvah: Midnight Black, White Mist, Rose Gold in Olive Green.

Kristalno jasen zvok z globokimi basi

Urbanista SYDNEY je razvit v tesnem sodelovanju z uglednim avdio inženirjem Axelom Grellom. Rezultat tega sodelovanja je kristalno jasen zvok z globokimi basi. Kljub temu, da ga pri njegovi majhni velikosti spravite v žep, boste vseeno dobili impresivno kakovost zvoka. Pokažite tudi drugim, kaj vse zmore ta zvočnik!

Kompatibilen je z vsemi Android in iOS napravami, njegova vgrajena baterija pa ima avtonomijo za več kot 5 ur neprekinjenega predvajanja, zato boste lahko vsaki zabavi dodali pravo razpoloženje in ambient.

O znamki Urbanista

Znamka Urbanista se je rodila leta 2010 v Stockholmu na Švedskem iz ljubezni do mest in mestnega življenja. Naša barvita ponudba avdio izdelkov z življenjskim slogom vključuje slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa, TWS brezžične slušalke in Bluetooth zvočnike, vsi izdelki pa se lahko pohvalijo z izjemno kakovostjo in vrhunskim dizajnom. Navdih črpajo iz največjih svetovnih mest in temeljijo na skandinavski tradiciji oblikovanja. Naši izdelki so elegantni, moderni in zvenijo odlično - zagotavljajo zvok za življenje v gibanju.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.