Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

CSOEH7A2DE-S SUšILNI STR. CANDY

CSOEH7A2DE-S SUšILNI STR. CANDY

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Candy sušilni stroj  CSOE H7A2DE-S zmogljivostjo sušenja 7 kg in toplotno črpalko se uvršča v A++ energijski razred z glasnostjo 67 dB. Za sušenje ima na voljo 14 različnih programov, nastavite pa lahko tudi stopnjo sušenja. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko WIFI ali Bluetooth povezave. Sušilni stroj ima za lažje praznjenje posodo za zbiranje vode na vratih.

TOPLOTNA ČRPALKA
Zahvaljujoč toplotni črpalki se zrak za sušenje segreje z nizkimi stroški, obstoječa toplota pa se učinkovito in znova uporablja. Sistem toplotne črpalke potroši eno tretjino vrednosti v primerjavi s klasičnimi kondenzacijskim sušilnim strojem.

EASY CASE

Sušilni stroj ima domiselni sistem nameščenega rezervoarja za vodo kar na vratih. Posoda na vratih omogoča, da z enim pogledom takoj ocenite količino vode in takoj opazite, če jo je treba odliti. Posoda je ergonomsko oblikovana za lažje odlivanje.

 

WOOLMARK CERTIFIKAT

Volnene in občutljive tkanine lahko sedaj v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranjajo svojo naravno mehkobo.

 

KG DETEKTOR IN SENZOR VLAŽNOSTI
Posebni senzorji za zaznavanje teže perila Kilo Detector in senzorji za stopnjo vlažnosti avtomatsko prilagodijo cikel in ga zaključijo ob želeni suhosti. Tako lahko posušite od 1 kg do maksimalne možne količine brez potrate energije in časa.

 

ZAMIK VKLOPA
Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek sušenja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 24 ur. S pomočjo aplikacije za pametne telefone, pa lahko sam vklop prestavite tudi na čas, ko želite, da je perilo posušeno.

STOPNJA SUŠENJA
Izbirate lahko med štirimi stopnjami sušenja in sicer »zelo suho«, kamor spadajo brisače, kopalne halje in debelejši kosi perila, »za v omaro, »za obešalnik«, če želite vaša oblačila obesiti na obešalnik in »za likanje«, kjer je perilo po sušenju še malo vlažno, primerno za lažje likanje.

POVEZLJIVOST
Aplikacija simply-Fi App vam preko omrežja Wi-Fi ponuja široko paleto pametnih funkcij, kot so daljinsko upravljanje, nasveti za sušenje in pregledi stroja.

Glavne karakteristike:

·         Zmogljivost sušenja: 7 kg

·         Toplotna črpalka

·         Galvaniziran boben

·         14 programov sušenja

·         Nastavljiva stopnja sušenja

·         Senzor vlažnosti

·         Posoda za vodo na vratih

·         WOOLMARK certifikat

·         Zamik vklopa 0-24h

·         Wi-fi + bluetooth povezljiv preko aplikacije hOn

·         3-mestni digitalni zaslon

·         Barva: bela, bela vrata

 

Programi:
Eco Bombaž, Belo perilo, Jeans, Temno in barvno perilo, Sintetika, Srajce, Woolmark, Dnevno popolno 59 min, Dnevno 45 min, Prihranek 30 min, Osvežitev, Sprostitev, Športna oblačila, Majhna količina.

 

Tehnični podatki:

·         Energijski razred: A++

·         Razred učinkovitosti kondenziranja: B

·         Glasnost delovanja: 67 dB

·         Poraba energije letno: 211 kWh

·         Volumen bobna: 125 l

·         Neto teža: 41,5 kg

·         Bruto teža: 43  kg

Mere (VxŠxG): 850 x 596 x 585 mm


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.