Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

GALAXY WATCH4 40 MM BT SAMSUNG čRNA

GALAXY WATCH4 40 MM BT SAMSUNG čRNA

38%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Večina izmed nas želi vedeti več o sebi, da lahko postanemo najboljša različica sebe. Zato smo izdelali povsem novo Galaxy Watch4, ki vas bo spremljala na poti do boljšega zdravja. 

Sledite svojemu napredku telesne pripravljenosti na naši prvi pametni uri, ki priročno meri sestavo telesa. Odkrijte svoj odstotek telesne maščobe, skeletne mišice, vodo v telesu in še več ter dosezite svoje cilje. Samsung BioActive Sensor in naš najnovejši čip sta največja inovacija za Galaxy Watch pametno uro do zdaj. 

Uživajte v vsakem koraku, ki ga naredite s svojo družino in prijatelji z Galaxy Watch4 pametno uro. Sledite svojim korakom in tekmujte s prijatelji v zabavnem tekmovanju prek oglasne deske v živo. Pri izzivih so na voljo spominske značke in sistem točkovanja, s čimer bo telovadba bolj zabavna in vas bo dodatno motivirala oziroma družbeno nagradila.

Funkcija sledenja spancu zazna in holistično analizira stopnje spanja med vašim počitkom. Izboljšane možnosti merjenja vam omogočajo preverjanje stopnje kisika v krvi in vzorce smrčanja (ne trdimo, da smrčite). Dodatno so vam na voljo napredna dognanja ameriške Nacionalne fundacije (National Sleep Foundation) za boljšo kakovost in trajanje spanca.

Galaxy Watch4 predstavlja preprosto obliko s poenostavljenim Armor aluminijastim okvirjem. Zagotavlja vrhunski videz in funkcionalnost za vašo telovadbo in vsakodnevna opravila.

Izbirajte med naborom pasov, ki vključujejo Hybrid Leather Band in Sport Band ter si izoblikujte svoj stil pasu. Ponudite svojemu zapestju visokokakovostne materiale, udobno prileganje in površine, ki so odporne proti potenju.

Galaxy Watch4 je prva pametna ura z Wear OS, ki ga poganja Samsung, in omogoča brezhiben dostop do vaših najljubših aplikacij z vašega zapestja. Na voljo vam je bogat nabor aplikacij – od aplikacij za pretakanje glasbe do obsežne knjižnice z aplikacijami za zdravje in telesno pripravljenost. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.