Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

EOC8P39WZ VGR.PEč. ELECTROLUX

EOC8P39WZ VGR.PEč. ELECTROLUX

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čas je, da raziščete moč pare s pomočjo pirolitične pečice 700 SteamCrisp®. V postopek pečenja vstopi para (25%), kar pomeni, da se hrana pripravi pri nižjih temperaturah in se ne posuši. Hrana bo bolj okusna zaradi hrustljave zunanjosti in sočne notranjosti.

Izkusite pravo kuharsko pomoč z brezžično povezavo na aplikacijo My Electrolux Kitchen. Na daljavo nastavite in spremenite čas in temperaturo pečice. Uživajte v priročnosti nadzorovanja poteka kuhanja, celo izven kuhinje.

Zahvaljujoč  tipalu za jedi (sonda za pečenje) lahko vsakokrat dosežete popolne rezultate. Omogoča vam nadzorovati postopek pečenja z merjenjem temperature jedra hrane. Opomni vas celo, ko se hrana speče na želeno temperaturo, in ustavi pečenje.

Funkcija hitrega segrevanja poskrbi, da je pečica pripravljena, ko ste vi. Zaradi krajšega časa predgrevanja kot pri tradicionalnem pečenju lahko proste trenutke spremenite v bolj nepozabne obroke.

S pomočjo LCD zaslona in pomoči pri kuhanju lahko ustvarite izjemno okusne obroke. Izberite hrano, pečica pa bo izbrala primerno temperaturo in čas pečenja. Enostavno je tudi prilagoditi nastavitve vašim željam. Zagotavljamo vam izjemne rezultate.

Pečici so priložena izvlečna vodila, kar olajša vstavljanje in preverjanje vaših jedi v pečici. Dodatno funkcija VelvetClosing® omogoča mehko in tiho zapiranje vrat.

Najpomembnejše pa je, da za ohranjanje pečice kot nove ni potrebno nobenega napora. Funkcija pirolize poskrbi, da se pečica segreje do temperature, ki spremeni ostanke maščobe in druge ostanke v pepel. To pomeni, da morate dno samo obrisati. Niti enega dneva več ne boste porabili za drgnjenje.

Razpon temperature pečenja je od 30-300 stopinj C. Pečici sta priložena: 1 pekač za sladice iz sivega emajla, 1 globoki pekač iz sivega emajla.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.