Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ANKER SOUNDCORE ICON+ BLUETOOTH 360° PRENOSNI

ANKER SOUNDCORE ICON+ BLUETOOTH 360° PRENOSNI

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Soundcore by Anker - Poslušaj. Čuti. 

360 ° zvok
Dvojna full-range gonilnika, v kombinaciji z dvojnimi basi in visokotonskimi zvočniki, zagotavljajo 20W 360° zvoka z osupljivo čistostjo. Možnost povezave dveh zvočnikov, tako si lahko tudi na prostem pričarate stereo doživetje. 

BassUp tehnologija
Posebej oblikovan procesor najprej analizira, nato pa izboljša frekvence basa vaše glasbe. Ta zvočni signal se nato preko najsodobnejših neodim zvočnikov pretvori v intenzivnejši zvok. Samo pritisnite gumb BassUp in se pripravite na moč.

12 ur predvajanja
Icon+ je opremljen z ekskluzivnim sistemom za upravljanje porabe energije, ki inteligentno upravlja porabo energije tudi na najbolj divjih zabavah. Imate baterijo skoraj prazno? Polnite jo, medtem ko poslušate glasbo prek vgrajenega USB vhoda.

Vodotesnost
Ne glede na to, kje mora biti glasba, je Icon+ primeren in pripravljen. Super-varna IP67 zaščita brez truda zadrži razlitje, dež in celo popolno potopitev v vodo. * Ne priporočamo zabave pod vodo brez dihalnih aparatov.

Aplikacija Soundcore
Zvočnik Icon+ uporablja aplikacijo Soundcore; preprosta, vendar močna programska oprema, ki omogoča popolno prilagajanje zvoka in luči preko pametnega telefona ali tablice.

Ritem pa kar traja in traja
Soundcore by Anker ponuja svetovno priznano tehnologijo upravljanja z energijo. Uživajte v skoraj 200 skladbah z enim polnjenjem in se prepričajte, da se zabava nikoli ne konča zgodaj, če lahko nadaljujete s plesom, Flare lahko nadaljujete s predvajanjem.

Brezskrbna garancija
V Ankerju verjamemo v naše izdelke. Zato jih z 18-mesečno garancijo podpiramo in zagotavljamo prijazno in enostavno dosegljivo podporo.

Tehnične specifikacije:

Avdio
Zvočniki: 2 x 10W
Output: 20 W, THD (Total Harmonic Distortion) <= 1%

Povezljivost
Bluetooth verzija 5.0, doseg 20W
Podpira A2DP, AVRCP, HFP profil in SBC dekodiranje
AUX 3,5mm

Baterija
Čas igranja: 12 ur
Čas polnjenja: 4 ure
Polnjenje naprave: USB-C
Baterija: 5200mAh

Vodoodpornost
Certifikat: IP67  

Prostoročno telefoniranje
Vgrajen mikrofon

Dimenzije naprave:
229 x 72 x 68mm 
Teža: 0,685kg     


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.