Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Apoksiomen - Poletje na Malem Lošinju, Mali Lošinj, Hrvaška - 304 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi v mansardi za 2 osebi, Bogat samopostrežni zajtrk

Hotel Apoksiomen - Poletje na Malem Lošinju, Mali Lošinj, Hrvaška - 304 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi v mansardi za 2 osebi, Bogat samopostrežni zajtrk

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Apoksiomen se nahaja na obali, obdan s slikovitimi kamnitimi hišami in ozkimi ulicami starega mesta Mali Lošinj, majhnega obalnega mesta, katerega prebivalci živijo ob morju in za morje.

Že v začetku 19. stoletja je bil Mali Lošinj prepoznan kot zdravilišče, katerega nedotaknjena narava in čist zrak, poln aerosolov, blagodejno vplivata na dihala, zato je razvoj ne glede na oddaljenost od takrat razvitih mest kmalu začel zdravstveni turizem.

Danes je otok sinonim za nedotaknjeno naravo, skrite zalive s kristalno čistim morjem, dišeča sredozemska zelišča, promenade, kolesarske steze, navtiko, gastronomijo in prijazne gostitelje.

Hotel Apoksiomen ponuja vse to, saj je zaradi svoje lege idealen kraj za doživetje utripa mesta ob uživanju najčistejšega zraka in razgledov na modro morje in borove gozdove.

Ime je dobil po znameniti skulpturi bronastega grškega športnika, ki je leta 1996. po tisočletnih sanjah najdena na dnu morja v bližini Lošinja. Skulptura te vrednosti si je zaslužila poseben dom - Muzej Apoksiomena, v katerem je edini eksponat in ki ga je prejel po velikem angažiranju lokalne skupnosti.

Hotel Apoksiomen ima 24 udobnih sob in en apartma. Vse sobe so klimatizirane in imajo dostop do interneta, satelitsko LCD-televizijo, telefon z direktno linijo, mini bar, sef in sušilec za lase.

Na čudoviti terasi ob morju boste uživali v razkošnem zajtrku ali tradicionalnih, domačih jedeh na osnovi ribjih specialitet, pripravljenih z domačimi, svežimi sestavinami in oljčnim oljem.

Bogata vinska karta ponuja izbor vin iz vseh hrvaških regij (Istra, Dalmacija, Međimurje in Slavonija), prijazno osebje pa vam bo vedno na voljo za najlepše počitnice.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.