Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mediteranska vas San Antonio, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 555 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

Mediteranska vas San Antonio, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 555 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


San Antonio je podoba mediteranske vasi,arhitekture, narave, urejenega okolja in naravne harmonije, ki je prisotna navsakem koraku. Prostoren resort s kamnitimi hišami se nahaja v naravi, ima restavracijo, bazen in parkirišče. Nahaja se le pet minut hoje doplaže Dražica in deset minut hoje do starega mestnega jedra.  

Vsaka od 96 nastanitvenih enot je opremljena s sodobno opremo in vključuje prostorno spalnico, kopalnico s prho ali kadjo in teraso s sedežno garnituro. Družinske enote sestavljajo dve spalnici, ki si delita kopalnico in teraso.

Široka gastronomskaponudba restavracije je zagotovilo prilagoditve vsem okusom. Vednosveže in strokovno pripravljene jedi so dokazilo raznolikosti in kakovosti, kivam jo želijo ponuditi.

Gostje lahkouživajo tudi v kristalni vodi hotelskega bazena ter osvežujočih pijačah v barupoleg bazena. Za najmlajše goste je urejeno otroško igrišče.

Mediteranska vas San Antonio je podoba enostavne lepote in miru. To je mesto, kjer se nihče ne počuti kot tujec, kjer se zbujate ob petju ptic in kjer vam osebje prinaša nasmeh na obraz.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.