Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Green Valley Glamping - Glamping Kočura, Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija - 269 EUR - 3x nočitev v glamping kočuri za 2 odrasli osebi in do 2 otroka , Pijača dobrodošlice

Green Valley Glamping - Glamping Kočura, Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija - 269 EUR - 3x nočitev v glamping kočuri za 2 odrasli osebi in do 2 otroka , Pijača dobrodošlice

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se razvajanju vseh čutov in uživajte v Green Valley Glampingu. Privoščite si nepozabno druženje z naravo.

Green Valley Glamping je družinsko voden glamping resort v osrčju Savinjske doline v Šempetru pri Celju. Umeščen na idilično lokacijo ob reki Savinji s pogledom na travnike, polja ter nasade hmelja. Zasnovan z mislijo na pristno, aktivno doživetje narave in odmik od vsakdanjega vrveža. Primeren tako za vikend oddih kot za daljše počitnice, saj so v bližini številne možnosti za izlet.

Na voljo so tri glamping hiške v podobi tradicionalnih hmeljskih kočur, ki so nekoč obiralcem hmelja nudile senco pred žgočim soncem. Hiške so plod lastnega dela in znanja in zato je vsaka po svoje unikatna. Sprejel vas bo vonj po lesu ter kakovostna ležišča.
 
Skočite v bazen. Sprostite se na sončni terasi ali v senci mogočne lipe. Uživajte v eni od številnih aktivnosti na samem posestvu ali v bližnji okolici. Spočijte si oči na čudovitih sončnih zahodih, raznobarvnih plamenih odprtega ognja in najsvetlejših zvezdah.‍ Zavonjajte spomine na otroštvo; vonj lesa, sveže pokošene trave, odprtega ognja … ta prav poseben vonj poletnega jutra.
 
Okusite lokalne dobrote, sveže nabrano koruzo ali pečene penice na odprtem ognju. Občutite zemljo, travo v jutranji rosi, potipajte lesene površine, občutite topel zrak okoli ognjišča, pobožajte domače živali in se prepustite njihovim terapevtskim učinkom.
 
Prepustite se zvokom odprtega ognja, zvoku kapljic dežja, ptičji budnici. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.