Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Borgo Tre Baroni, Moggiona, Italija - 235 EUR - 3x nočitev v Economy sobi za 2 osebi , Zajtrk 

Borgo Tre Baroni, Moggiona, Italija - 235 EUR - 3x nočitev v Economy sobi za 2 osebi , Zajtrk 

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Toskani! Vdihnite čist in svež zrak na 730 metrih nadmorske višine, doživite toskansko gastronomsko izkušnjo, sprostite se v tišini majhne vasice in hotelskem bazenu s pogledom na dolino, sprehodite se po 36.000 hektarjih okoliških gozdov.

Il Borgo Tre Baroni je hotel, obdan z zelenjem narodnega parka Casentino Forest v dolini Casentino, daleč stran od hrupa vsakdanjega življenja. Tukaj lahko znova odkrijete vrednost časa, ki ga zaznamujejo zvonovi cerkve Moggiona. Hotel se nahaja le streljaj od tisoč let starih Camaldoli, Poppi in Chiusi della Verna. Casentino je kraj, ki zares ponuja veliko doživetij. Tu lahko odkrijete okusno kulinariko, še preden se izgubite v apeninskem obzorju, ki ga lahko vidite z velike terase. Po dolgem sprehodu po gozdu lahko preberete knjigo, izposojeno v hotelski knjižnici. Na vrtu lahko spijete kozarec vina in se osvežite v bazenu, obdanem z naravo.

Economy sobe so najpreprostejše v celotnem Borgu. Economy sobe so nekoliko manjše od sob Comfort in preprosto opremljene.

Restavracija
V notranjosti Borgo Tre Baroni najdete restavracijo Mater, restavracijo, ki je močno povezana z naravo. Tukaj boste doživeli potovanje po okusih Casentina. V tej restavraciji, ki zagotavlja mir in popolno uživanje v lokalnih dobrotah Casetina, se nahaja samo 9 miz. Preizkusite okuse prave lokalne in toskanske kuhinje.

Bazen
Bazen, obdan z okroglimi kamni, ima obliko ribnika. Obdan je tudi z najlepšimi cvetovi sivke. Iz bazena lahko uživate v pogledu na celotno posestvo: na levi se nahaja gorovje gozdov Casentinesi, v središču grad Poppi in na desni vas Moggiona. Lahko se sončite v bližini rastlin rožmarina ali berete knjigo pod veliko leseno pergolo.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.