Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Polynesia Plava Laguna - Oddih v Istri, Umag, Istra, Hrvaška - 535 EUR - 5x nočitev v apartmaju Economy 2+1 park stran za 3 osebe, Uporaba zunanjega bazena za odrasle in bazena za otroke

Apartmaji Polynesia Plava Laguna - Oddih v Istri, Umag, Istra, Hrvaška - 535 EUR - 5x nočitev v apartmaju Economy 2+1 park stran za 3 osebe, Uporaba zunanjega bazena za odrasle in bazena za otroke

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljajte si popoln oddih od vsakdanjika v čudoviti Istri, na polotoku modro-zelenega Mediterana! Pobegnite od skrbi in težav in se prepustite vsem lepotam, ki jih ponuja čudovito okolje ter Apartmaji Polynesia.

Polynesia se nahaja v Katoro Resortu, nedaleč stran od mesta Umag. Z največjim bazenom v Umagu je Polynesia popoln kraj za vse ljubitelje sončenja. Po kopanju v bazenu lahko gostje uživajo v prekrasnem pogledu na morje in sodelujejo v številnih drugih aktivnostih.

Turistično naselje Polynesia bo poskrbelo za najbolj zabavno ponudbo tako za otroke kot za odrasle. Preživite počitnice z obilo sonca in nepozabnih trenutkov!

Naravne lepote, zgodovina in tradicija starega mesta Umaga in okoliškega področja Istre, topla mediteranska klima z veliko sonca čez celo leto, delajo Umag idealno mesto za oddih. Atraktivnost destinacije je tudi raznolika celoletna wellness in športna ponudba, izjemno cenjena avtohtona gastronomija, ceste vina in oliv.

Umag ima zelo zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči in se odločili da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes kaže v beneških hišah. 

Economy apartma (30m2) 2+1: 2+1 apartma z balkonom ali teraso na park strani. V apartmaju je spalnica z 2 ločenima ležiščema ter dnevna soba z raztegljivim kavčem (90x190 cm). Na razpolago je tudi TV, telefon, v celoti opremljena kuhinja in kopalnica. Primeren je za največ 3 odrasle osebe. 

Economy apartma (30m2) 2+2 (doplačilo): 2+2 apartma z balkonom ali teraso na park strani. V apartmaju je spalnica z 2 ločenima ležiščema ter dnevna soba z raztegljivim kavčem (1x 135x200 cm ali 2x 90x190 cm). Na razpolago je tudi TV, telefon, v celoti opremljena kuhinja in kopalnica. Primeren je za največ 4 odrasle osebe.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.