Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Coral Plava Laguna - Last minute wellness oddih v Istri, Umag, Istra, Hrvaška - 1.146 EUR - 5x nočitev v Classic sobi s francosko posteljo in z balkonom (stran park) ali Classic sobi z zakonsko posteljo brez balkona (stran park)...

Hotel Coral Plava Laguna - Last minute wellness oddih v Istri, Umag, Istra, Hrvaška - 1.146 EUR - 5x nočitev v Classic sobi s francosko posteljo in z balkonom (stran park) ali Classic sobi z zakonsko posteljo brez balkona (stran park)...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prefinjeno vzdušje, eleganca in vrhunske storitve ostajajo na enaki ravni, enako pa velja za hotelske vsebine, kot so wellness center, à la carte restavracija, avtomat klub, beach club na plaži in vse drugo, zaradi česar je Hotel Coral Plava Laguna že vrsto let najljubše mesto za sprostitev ter zasebna in poslovna druženja.

Hotel Coral je hotel s 5 zvezdicami v Umagu, namenjen tistim, ki so vajeni uživati v lepotah življenja kot so baldahini na plaži, koktajli, inovativna kuhinja à la carte in luksuzna wellness doživetja. Vse, kar potrebujete za oddih na Hrvaškem, ki vam bo še dolgo ostal v spominu.

Ta moderen hotel sredi borovcev uspešno združuje eleganco in luksuz. Vse je podrejeno gostom: zagotovljena sta mir in zasebnost. Gosti, ki si želijo aktivnosti in dogodivščin, bodo tu preživeli najboljše počitniške trenutke v življenju, saj so teniška igrišča in razni drugi športi na voljo samo nekaj korakov od hotela, kjer je tudi betonirana plaža. Izposodite si kolo in se odpeljite v Umag ali pa se sprehodite do centra mesta ob morju.

Če se želite sprostiti in razvajati, izberite Coral Plava Laguna zaradi bazenov, savn, raznih kopeli, ritualov, tretmajev in masaž, ki so na voljo v wellness centru.

Classic soba brez balkona (stran park) (velikosti 
24,5 m2) je opremljena z udobnom zakonsko posteljo, kopalnico s kadjo in storitvijo brezžičnega interneta. Soba je primerna za največ dve odrasli osebi.

Classic soba s francosko posteljo in balkonom (stran park) (velikosti 20 m2) ponuja francusko posteljo ter storitev brezžičnega interneta. Sestavljena je iz kopalnice s kadjo, opremljeno z izdelki za kopanje in osebno higieno. Soba je ugodna za največ dve odrasli osebi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.