Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Seawater Hotels & Medical Spa - Poletje na Siciliji, Marsala, Sicilija, Italija - 361 EUR - 3x nočitev v Executive sobi za 2 osebi, Zajtrk

Seawater Hotels & Medical Spa - Poletje na Siciliji, Marsala, Sicilija, Italija - 361 EUR - 3x nočitev v Executive sobi za 2 osebi, Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljajte si... Doživite izjemno čutno izkušnjo, potopite se v čarobno vodo, pobožajte kožo s soljo in dušo z vetrom. Dobrodošli v Seawater Hotels & Medical SPA Marsala, kjer se telo obnavlja skozi objem soli, sonca in narave!


Trije zunanji bazeni (dva za odrasle in otroke, eden je namenjen medicinskim Spa tretmajem), ob katerih se nahaja bar, ki streže pijačami, pozdravljajo sproščujoče in osvežilne trenutke, pa tudi potapljanje in lebdenje v vodi z visoko slanostjo, ki je prava panaceja za kožo, ki se ponovno rodi.


Kuhinja Seawater Hotela Marsala sublimira gastronomsko kulturo območja, pri čemer izbere ključne sestavine, tako kopno kot morje, in jih podvrže hladnemu kuhanju na soli ali nizkotemperaturnim procesom, da se ohranijo njihove organoleptične lastnosti. Zavestno uporablja sol, uporablja moko iz starodavnih sicilijanskih žit, dnevni ulov pa pospremi z mešanico sezonske zelenjave.

Executive soba: Ne glede na to, ali potujete sami ali ne, so sobe Executive idealna izbira za vas. Te sobe so velike od 15 do 19 kvadratnih metrov, z udobnimi zakonskimi ali enojnima posteljama, lastno kopalnico s prho ali kadjo, TV z mednarodnimi satelitskimi programi, prostornimi omarami, velikimi mizami in stojali za prtljago, ki zagotavljajo udobno bivanje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.