Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Cosmopol Cesenatico - Oddih v Italiji, Cesenatico, Italija - 924 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, All inclusive

Hotel Cosmopol Cesenatico - Oddih v Italiji, Cesenatico, Italija - 924 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, All inclusive

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v družinskem hotelu Cosmopol v mestu Cesenatico! Kaj lahko pričakujete? Sodoben hotel s 3 zvezdicami, ki se nahaja na obali na Carduccijevemnabrežju, blizu centra mesta.

Hotel je odlično izhodišče za sproščujoče in zabavnepočitnice v bližini morja.Hotel Cosmopol v Cesenaticu se nahaja naekskluzivni lokaciji ob morju s panoramskim razgledom. Zaradi zavidljive lege hotela in velikihskupnih prostorov je hotel Cosmopol prava izbira za družine in za vse tiste, kiželijo uživati ​​v poletju v Romagni in odkriti vse užitke zabave in sprostitveob opazovanju globoko modrega morja kar iz hotelske sobe. Hotel Cosmopol 3* se nahaja na obali na uliciViale Carducci, polne trgovin, slaščičarn, restavracij, igralnih avtomatov in vbližini parka "Bruco-mela", ki je popolno mesto za otroke. Predhotelom najdete plažo in urejen vrt s klopmi in veliko zelenja.

Hotel je popolnoma prenovljen in klimatiziran.Velika panoramska restavracijska dvorana v prvem nadstropju ima panoramskookno, ki gleda na morje, tako kot v vseh sobah.

Sobe imajo edinstven pogled na morje, vse sovelike in dobro opremljene z vsem, kar potrebujete. Sobe vsebujejo: modernopohištvo, satelitsko LCD TV, samostojno klimatsko napravo, mini hladilnik (nazahtevo), sef, telefon, tuš kabino, sušilnik za lase. Vse sobe so dostopne zdvigalom.

Restavracija in bar Bellavista z neverjetnim pogledomna morje je prostorna restavracija, kjer boste vsak dan našli pester meni, polnmesnih in ribjih jedi. Hotelski kuharji vas bodo razvajali z najboljšimi jedmiRomagne in tradicionalne kuhinje; na voljo je bogat samopostrežni bife zzelenjavo, predjedi, prilogami in odličnimi sadnimi mešanicami. Vse sladice intorte so domače, kar bo zagotovo polepšalo vaše počitnice.

Vsakteden vas bo zabavala glasbo v živo in karaoke z pevko Simono in DJ Davidom. Barmanvas bo pa razvajal z najboljšimi koktajli v Cosmopolitan sea view Baru.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.