Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kistucsok Food and Room, Balatonszemes, Madžarska - 128 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, A la carte zajtrk (od 7. do 10. ure)

Kistucsok Food and Room, Balatonszemes, Madžarska - 128 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, A la carte zajtrk (od 7. do 10. ure)

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Kistucsok Food & Room - edinstven kraj, kjer se lahko sproščate ob zunanjem bazenu, uživate v okusni madžarski hrani in obiščete Blatno jezero!

Z 19 sobami, 2 apartmaja, “Chef’s room” prostorom, delikatesno trgovino, konferenčno sobo in počivališčem bo vsak gost zagotovo užival.

Kar se je začelo z restavracijo, ki je stregla lokalno in sodobno hrano, je postala Kistucsok Food & Room, kraj, kjer se lahko sprostite in ostanete nekaj dni ter uživate v območju Blatnog jezera.

Hotel ima 17 standardnih sob, 1 dvoposteljno sobo za invalide, 1 družinsko sobo s 4 ležišči in 2 deluxe suita za pravo sprostitev. Standardna soba (velikosti 25 m2) je primerna za dve osebi in ima eno zakonsko ali dve ločeni postelji. Soba vsebuje tudi kopalnico s prho. Nova in sodobna dvoposteljna soba je popoln prostor za sprostitev.

Z lokalno hrano in lastnimi vini hotela je lastnik želel povedati zgodbo o tej regiji in o Blatnem jezeru. Hrana je odraz spoštovanja lokalne tradicije, pa tudi zahtev nove dobe. Kombinacija tradicije in prihodnosti predstavlja znane okuse v novi podobi.

V hotelu najdete Kistucsok Deli, delikatesno trgovino, kjer lahko gostje poleg izdelkov lastne blagovne znamke najdejo tudi izdelke lokalnih pridelovalcev hrane in pijače na tem območju. Na ta način lahko ob odhodu vzamejo s seboj delček Kistücsöka.

The Chef’s Room je prostor za do 24 oseb, kjer hotelski kuharji v odprti kuhinji pripravljajo sezonske menije. Med pripravo jedi lahko gostje uživajo ob kozarcu vina z območja Blatnega jezera in v prijetnem klepetu s kuharji o sestavinah, pripravi jedi, harmoniji hrane z vini in uživajo v lepotah gastronomije.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.