Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

A&O Venice Mestre, Mestre, Benetke, Italija - 135 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi ali Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Zajtrk

A&O Venice Mestre, Mestre, Benetke, Italija - 135 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi ali Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Zajtrk

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ena od najlepših evropskih destinacij vas pričakuje! Rezervirajte si ugodno a sodobno namestitev v Benetkah že zdaj!

Nahaja se v Mestrah. A&O Hotel Venezia Mestre ponuja namestitev z brezplačnim brezžičnim internetom, od železniške postaje je oddaljen 7 minut hoje. Sobe so sodobne, vključujejo posteljnino in brisače. V celi stavbi je dostopen Wi-Fi, na voljo je zajtrk, pozna odjava, z doplačilom pa lahko z vami bivajo tudi vaši hišni ljubljenčki.

A&O Venezia Mestre se nahaja samo nekaj minut severno od glavne železniške postaje Venezia-Mestre z izredno povezavo do glavnega otoka Benetk in starega dela mesta.

A&O Venezia Mestre je sodoben hotel, opremljen po načelih novega dizajnerskega koncepta. S svojim XXL preddverjem in barom vas vabi na dober oddih in sproščanje v skupnih prostorih. Uživajte v lepem vremenu in beneškem življenju ob skodelici okusne kave. Otroci se lahko zabavajo v igralnici. Vrhunec vašega bivanja v hotelu pa bo nedvomno prostor za zajtrk z ogromno naravne svetlobe. V hotelu vas pričakuje zdrava hrana ter samopostrežni zajtrk, ki vam ponuja vse, kar si lahko zaželite - napolnite se z energijo za zabavno potovanje skozi Benetke.

Benetke so že kot samo mesto nekaj posebnega in obiskovalce očarajo s prelepimi mostovi, palačami, cerkvami in muzeji. Markov trg, Doževa palača in Most vzdihljajev so samo nekatere izmed znamenitosti tega čudovitega mesta na vodi. Ko pa se po ulicah sprehaja še nešteto krasnih beneških mask, celotno mesto zaživi v drugem času in prostoru in to je glavni razlog za obvezno udeležbo. Središče mesta je razdeljeno v 6 delov: Cannaregio, San Polo, Dorsoduro, Santa Croce, San Marco in Castello. Obisk Benetk seveda ne bo popoln, če se ne boste zapeljali po dolgih kanalih z gondolo in uživali v izjemni arhitekturi. Mesto je sestavljeno iz 116 otokov, 300 kanalov, ki so povezani s skoraj 420 mostovi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.