Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Remisens Hotel Lucija - Majski wellness oddih, Portorož, Slovenija - 170 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (park stran) z balkonom za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Remisens Hotel Lucija - Majski wellness oddih, Portorož, Slovenija - 170 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (park stran) z balkonom za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Remisens hotel Lucija v Portorožu, v bližini plaže in obalnega sprehajališča je popolna izbira za družinski ali romantični oddih.

Remisens hotel Lucija se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča in plaže. Njegove namestitvene zmogljivosti obsegajo 182 klimatiziranih, prostornih in prijetnih sob, obkroža pa ga prečudovit zelen park.

Remisens hotel Lucija je idealen kraj za nepozabne družinske počitnice. Ob nenehnem animacijskem programu za otroke in odrasle redno potekajo tudi animacijske aktivnosti na Metropol Pool Lounge-u. Lokacija, na kateri je hotel, je idealno izhodišče za izlete in ogled znamenitosti v bližini, a tudi za šport in rekreacijo.

Hotel nudi aktivnosti, namenjene parom in družinam z otroki. Poleg dnevne animacije za odrasle se za otroke znotraj hotela redno organizirajo zabave kot tudi izleti in ogledi znamenitosti v bližini. Otroci bodo še posebej uživali v igralnici Klub Mini, kjer bodo našli veliko igrač, video igrice, TV-kotiček in številne druge zabavne vsebine.

Standardna dvoposteljna soba s površino 19 m2 nudi namestitev za maksimalno 2 osebi. Soba je opremljena s twin posteljami z dimenzijo 90 x 200, kopalnico s prho, sušilnikom za lase. Za popolno sprostitev je na voljo lastni balkon s sedežno garnituro, LCD televizor s satelitskimi programi, klimatska naprava, telefon, sef. Wi-Fi je vključen v ceno namestitve.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.