Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zaton Holiday Resort - Vrhunsko družinsko doživetje v Dalmaciji, Zaton, Dalmacija, Hrvaška - 342 EUR - 3x nočitev v Superior apartmaju z eno spalnico za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Polpenzion

Zaton Holiday Resort - Vrhunsko družinsko doživetje v Dalmaciji, Zaton, Dalmacija, Hrvaška - 342 EUR - 3x nočitev v Superior apartmaju z eno spalnico za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Polpenzion

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Zaton Holiday Resort je pravi kraj za nepozaben družinski oddih. Nahaja se v središču čudovitega Jadrana in je kot tak na dosegu roke. 

Sodobno opremljeni apartmaji so udobni in idealni za sproščanje. 
Klimatiziran Superior apartma z eno spalnico (43,5 m2) ima spalnico - v njej je ležišče za 2 osebi, dnevno sobo - v njej je ležišče za 2 osebi, kuhinjo/jedilnico, tuš/WC, teraso ali balkon, nahaja se v pritličju ali v nadstropju.

1,5 km dolga in večinoma peščena plaža ter bazenski kompleks z ogrevanimi bazeni s sladko vodo predstavljajo del edinstvenega zatonskega vodnega doživetja ter so glavna atrakcija resorta. Poleg uživanja na plaži in ob bazenih najstniki lahko izbirajo med igrami in tekmovanji na bazenu, plaži ter v bližnjih klubih za otroke in najstnike. Medtem ko so otroci zasedeni z zabavnimi aktivnostmi, se starši lahko prepustijo čarom dobre knjige in brezskrbno uživajo v bazenu s pogledom na prečudoviti Jadran. 

Otroci se ne bodo mogli upreti otroškim igriščem, igralnicam in programu, ki ga ponuja Zaton. Medtem ko starši sproščeno uživajo ob bazenu, se bodo otroci zelo zabavali. Mini klub, gusarske zabave, iskanje zaklada, sun-mix plesna šola, eko-projekt, teen-turnirji, posebni zabavni prgrami in veliko norih zabavnih iger vam obljubljajo sanjski oddih. 

Raznolika ponudba športov, športnih igrišč, iger in turnirjev prispeva k temu, da je Zatoin idealen kraj za vse tiste, ki želijo u živati v aktivnem oddihu. Tako kot lahko uživate v smučanju na vodi ali potapljanju, se prav tako lahko naučite jahati ali streljati. V senci borovega gozda pa vas pričakuje 2,5 km dolga trim steza, ki vam ponuja idealne pogoje za treninge čez cel dan. 

Za čaroben oddih, poln presenečenj in zabave, bodo poskrbeli vedno nasmejani in polni energije visokoprofesionalni animatorji. Od jutra do večera lahko sodelujete v tematskih igrah ali nagradnih tekmovanjih. 
https://www.youtube.com/watch?v=FUqIhT7jpK4

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.