Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Azurna obala, Azurna obala, Francija - 177 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

Azurna obala, Azurna obala, Francija - 177 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


SvetovljanskaAzurna obala z mediteranskim podnebjem vas vabi!

1.DAN: SLOVENIJA - ITALIJA: Odhodavtobusa v poznih večernih urah z navedenih vstopnih mest. Nočnavožnja do Italije, nato mimo Benetk, Verone, Genove in San Rema nafrancosko Azurno obalo.

2.DAN: CANNES  - ST. PAUL DE VENCE  - VALLAURIS - CANNES/NICA: Vjutranjih urah bomo prispeli na Azurnoobalo. Prvipostanek bo v eni najlepših vasic, St.Paul de Vence. Vasica umaknjena v gričevnato zaledje privlači umetniškeduše, v preteklosti so jo obiskovali slikarji in slavna imena umetniškegasveta. Nekaj prostega časa, vožnja v slikovito vasico Vallauris, ki slovi po svoji keramiki in kjer je nekaj časaživel sloviti španski slikar PabloPicasso. Številne trgovinice pa ponujajo dišave Provanse in uporabnespominke. Po želji in za doplačilo je možen tudi krajši ogled muzeja in Picassove mojstrovine »Vojna in mir«. Vožnjav Cannes, ki slovi po vsakoletnemfilmskem festivalu, številnih mondenih hotelih in idiličnem starem delu mesta. Sprehoddo kongresne palače in ob obali mimoštevilnih znanih hotelov. Namestitev v hotelu. Prenočevanje.

3.DAN: CANNES/NICA - EZE - MONAKO - MONTE CARLO: Po zajtrku sebomo odpeljali po panoramski cesti, ki se dviga visoko nad morjem, do vasice Eze, kjer bopostanek in obisk znane tovarne parfumov. Ogledalisi bomo potek proizvodnje in imeli tudi možnost ugodnih nakupov. Sledilabo vožnja v žepno kneževino Monako.Takoj ob vhodu v kneževino se nahaja čudoviteksotični vrt, ki ga je uredil že princ Luis II. davnega leta 1895. Napovršini 11.500 m2 raste na tisoče rastlin, kizaradi posebne mikroklime in sonca odlično uspevajo. Pot bo vodila do katedralez grobovičlanov knežje družine Grimaldi in do knežje palače. Lahkobomo obiskali tudi Oceanografski muzej z zanimivim akvarijem. Obiskalibomo še mondeni Monte Carlo, ki se ponaša s slavnimCasinojem in je sinonim za luksuz. Vožnja do hotela,prenočevanje. 

4. DAN: CANNES/NICA - NICA - SLOVENIJA: Po zajtrku obisk glavnegamesta regije, Nice, ki jo mnogiimenujejo tudi »kraljica Azurne obale«.Sprehodili se bomo po slikoviti tržniciNice, ki slovi po številnih stojnicah z rožami, Angleški promenadi, obdani s palmami in znamenitimi hoteli, tudimimo najstarejšega hotela Negresco. Imelibomo čas za obisk katere izmed odličnih kavarn, pokušino sladke provansalskespecialitete »confiserie«. Vožnja proti domu, prihod domov v poznih nočnih urahoz. v jutranjih urahnaslednjega dne.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.