Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

A&O Warsaw Wola, Varšava, Poljska - 135 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi ali Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Zajtrk

A&O Warsaw Wola, Varšava, Poljska - 135 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi ali Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Zajtrk

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nepozaben mestni oddih! Uživajte v raziskovanju Varšave! Varšava je glavno mesto Poljske in tudinjeno intelektualno središče. Ponuja pester oddih, ne glede na to, kaj vam jenajbolj všeč na oddihu – gre za eklektičen in živahen kulturni prostor, kiprivablja novosti, hkrati pa se oklepa svoje pomembne preteklosti in tradicije. Ne glede na to, ali vam je všeč zgodovina, klasična glasba,sodobna umetnost – Varšava vam  bozagotovo ponudila nekaj, v čemer boste uživali.

 

Hostel a&o Warsaw Wola se nahaja vVaršavi, 1,2 km od Muzeja varšavske vstaje, ponuja pa bar, zasebno parkiriščein skupen prostor za druženje. Namestitev vključuje 24-urno recepcijo, skupno kuhinjo inbrezplačen WiFi v vseh prostorih.

Sobe v hostlu so opremljene s televizijo z ravnim zaslonom. Zasebna kopalnica je opremljena s prho. Gostje nastanitve a&o Warsaw Wola lahko uživajo v okusnem zajtku.

Nakupovalno središče Złote Tarasy je oddaljeno 3,3 km, Palača kulture inznanosti pa 3,7 km. Najbližje letališče je Varšavsko letališče Frederic Chopin, ki jeoddaljeno 9 km od a&o Warsaw Wola.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.