Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Heritage Hotel Starkl - Oddih med tednom ob Blejskem jezeru, Bled, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Heritage Hotel Starkl - Oddih med tednom ob Blejskem jezeru, Bled, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Heritage Hotel Starkl za popoln oddih na Bledu! Toplo se oblecite in uživajte v raziskovanju čudovite narave in čudes - vse na pragu Heritage Hotela Starkl. Izkoristite krajše večere ter si privoščite kozarec vina ob dobri hrani v hotelski restavraciji, kjer vas bo grela toplota kamina ali krušne peči.

Obiščite hotel, poln zgodovine in karizme z eksluzivnim razgledom na jezero. Prečudovita lokacija v severozahodnem delu Slovenije. Bled je znan po svoji veličastni lepoti, edinstvenim znamenitostim, romantičnim razgledom in bogati zgodovini. Kraj, kjer lahko plavate, raziskujete gore, uživate v zgodovini, pozvonite na otoku, obiščete Blejski grad in se zasanjajte v dvoje ali pa se pustite presenetiti slikovitim znamenitostim njegove okolice. Podoba raja.

Izberite sobo, prilagojeno vašim potrebam. Heritage Hotel Starkl je ustvarjen z globokim spoštovanjem do svoje dragocene dediščine. Je sodoben hotel, ki obenem izžareva zgodovino Bleda. Dvoposteljna soba (18-21m2) z zakonsko posteljo (160 x 200) je kot nalašč za popoln užitek v dvoje. V klimatizirani, moderno opremljeni sobi vam je na voljo pametni televizor, hitri brezžični internet, grelec za vodo z brezplačnim čajem in kavo ter hladilnik. Vsakega gosta v sobi pričaka lastna voda »Blejka«. Kopalnica je opremljena s tušem, brisačami in izbrano hotelsko kozmetiko Ritual.

Preizkusite tradicionalne jedi, ki so navdih okolja. Dobrodošli v pravljici. Zaprite oči. Zaželite si. Čarovnija je v vas. Očarajte se.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.