Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Veter - Oddih pod Pohorjem, Maribor, Pohorje, Slovenija - 219 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Zajtrk

Hotel Veter - Oddih pod Pohorjem, Maribor, Pohorje, Slovenija - 219 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Zajtrk

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite hotel Veter v Rušah ob vznožju Pohorja, ki je svoje ime dobil po nenehnem pihljanju vetra, ki je značilnost tega kraja. Udobje, sodobnost in domačnost so stvari, zaradi katerih ne boste želeli počitnikovati nikjer drugje. Prepustite se razvajanju v hotelu Veter in se prepričajte!

Hotel Veter stoji na odlični lokaciji, nekoliko odmaknjen od mestnega vrveža, kljub temu pa tik ob vznožju Pohorja, nedaleč stran od novega smučišča Pisker II, h kateremu spada seveda tudi nova 6-sedežnica.

Hotel Veter je svoje ime dobil po naravni značilnosti kraja v katerem se nahaja, po nenehnem pihljanju severozahodnega vetra, ki je stalnica v vremenskih napovedih. Prav tako pa se je ime »Veter« uporabilo kot sinonim za gibanje, premikanje, dinamiko, saj je sam hotel nekakšen temelj razvoja turizma v občini Ruše in gonilna sila napredka.

Harmonija barv, kjer se svetloba poigrava z različnimi barvnimi odtenki, vzbuja občutek domačnosti, kot bi mesto poznali že od nekdaj.

Navdušilo vas bo prijazno hotelsko vzdušje, izjemno udobje sodobno opremljenih sob, gastronomska doživetja restavracije »Verna« in odlična ponudba kave in hišnih sladic kavarne »V vetru«.

Sobe so sodobno opremljene in prilagojene različnim tipom gostov in njihovim potrebam (imajo TV, telefon, internet, sef, klimatsko napravo).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.