Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Medno - Romantičen oddih v dvoje, Medno, Ljubljana, Slovenija - 125 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Medno - Romantičen oddih v dvoje, Medno, Ljubljana, Slovenija - 125 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pravo wellness oazo si lahko privoščite v Hotelu Medno, na kraju, kjer si mesto in podeželje podajata roko. Z ene strani vas tu objema gozd, z druge pa si oči spočijete ob pogledu na Kamniško-Savinjske Alpe in turkizno reko Savo. S svojim toplim, sproščujočim ambientom hotel nudi kratek pobeg od vsakdanje naglice, sprostitev in razvajanje.

Harmonijo telesa in duha lahko poiščete ob razvajanju v finski in infrardeči savni ali pa v pravi oazi miru, zasebni sobi s hidromasažnim bazenom. Sprostite se lahko ob pestri izbiri čajev, sladkih presenečenjih, svežem sadju, slanem pecivu in steklenici penine. Vse to v prikupnih prostorih, ob sproščujoči glasbi in soju svečk.

Za vse tiste, ki si želite pobegniti v pravljični svet. Daleč stran od vsakodnevnih misli in mestnega utripa. Pričarajte si sanjsko magijo in se predajte opojnim vonjem kopeli. Preživite mirno popoldne v privatni sobi z masažnim bazenom. Pogrejete se lahko v savnah ter svoje misli in telo sproščate v sprostitvenih kotičkih. Ob prijetni glasbi in skodelici izbranega čaja bodo vaše misli odplavale daleč proč. Romantični večer v dvoje vam pripravijo ob izbranemu vinu in soju sveč. Noč preživite v moderno opremljenih sobah s pridihom domačnosti in prečudovitim pogledom na Alpe.

Vsaka soba je opremljena s plazmo TV, neomejenim in brezplačnim brezžičnim internetom, balkonom s čudovitim pogledom na gozd ali gore, sefom, z možnostjo sobne strežbe, s fenom za lase, hotelsko kozmetiko, kopalnim plaščem in copatki ter prijetnimi majhnimi presenečenji. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.