Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Polidor Camping Park - Luxury villas z zasebnim bazenom in jacuzzijem, Funtana, Istra, Hrvaška - 146 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Luxury Villas za 4 osebe, Uporaba ogrevanega jacuzzija

Polidor Camping Park - Luxury villas z zasebnim bazenom in jacuzzijem, Funtana, Istra, Hrvaška - 146 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Luxury Villas za 4 osebe, Uporaba ogrevanega jacuzzija

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite nepozabno ponudbo in preživite nepozabne počitnice v Polidor Camping Parku 4* zraven Funtane. Svoj prosti čas pa zapolnite z obiskom številnih znamenitosti in uživajte v zabavnih dejavnostih na morju in na kopnem! 

Polidorje majhen družinski kamp s 4 zvezdicami in se nahaja v vasi Funtani v Istri. Odprtiso vse leto, kamp pa lahko sprejme do 300 ljudi. Moderno opremljena zasebna plaža z beach barom je le 800 metrov stran.

Uživajte v popolnoma novih luksuznih vilah. Izžarevajorazkošje in izstopajo s sodobnim dizajnom. Velikost hiške je 32 m2 in jepopolnoma opremljena za bivanje vaše družine. Vila ima kuhinjo, dnevno sobo,satelitsko TV, klimatsko napravo, 2 spalnici in 2 kopalnici.Zunanji pokrit prostor vključuje veliko mizo in stole sčudovitim razgledom na zasebni ogrevan zunanji bazen. Bazen je globok 1,35 m inje idealen za družine z majhnimi otroki. Uživate lahko tudi v pokriti masažnikadi z možnostjo ogrevanja vode.

Kamp ponuja kar nekaj raznovrstnih znamenitosti inatrakcij. Svoj prosti čas lahko zapolnite s sprehodompo parku aromatičnih zelišč, oljčnem nasadu in vinogradu, lahko se odpravite najamarsko pustolovščino, se podate na potovanje skozi osrednji del Istre navdihnjene s preteklostjo ali najamete plovila za zabavo na vodi. Z družbo pa se lahkoodpravite na paintball, jahanje ali potapljanje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.