Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Slovenija - Oddih v Rogaški Slatini, Rogaška Slatina, Slovenija - 189 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi komfort za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Slovenija - Oddih v Rogaški Slatini, Rogaška Slatina, Slovenija - 189 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi komfort za 2 osebi, Zajtrk

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z Megabonom obiščite eno starejših in pomembnejših zdravilišč v Sloveniji in Evropi! Uživajte v Rogaški Slatini in wellness oddihu za 2 osebi v Hotelu Slovenija 4*! Kaj vas bo pričakalo? ✔zdravje z naravno mineralno vodo ✔mir in igrivost hkrati ✔narava ✔bogato kulturno življenje. 

Zaradi celovite ponudbe Hotel Slovenija velja za enega bolj priljubljenih hotelov v Rogaški Slatini. Hotel gostom ponuja 6 enoposteljnih sob, 47 dvoposteljnih, 6 triposteljnih sob in 5 apartmajev ter restavracijo s teraso, kavarno, wellness center in konferenčni prostor. Vse hotelske sobe so moderno opremljene in zagotavljajo udobje. Opremljene so s kopalnico, kabelsko televizijo, telefonom, sušilnikom za lase in mini barom.

Dvoposteljna soba komfort (velikosti 23 m²) ima posteljo z dvema ležiščema, tapison, pogled na promenado/mesto. Prostor je opremljen s klimatsko napravo.

Za popolno sprostitev ter ohranjanje telesnega in duševnega zdravja obiščite wellness center, ki razpolaga z notranjim bazenom s termo-mineralno vodo, finskimi savnami in whirlpoolom. Okrepite odpornost in telesno vzdržljivost ter se sprostite!

Poleg wellness sprostitve bo poskrbljeno tudi za vaše brbončice. Pričakuje vas pestra izbira hrane, a la carte ponudba, ki bo poskrbela za gurmanske užitke in tudi tematske večerje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.