Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pohorje Village Resort - Wellness & Spa Hotel Bolfenk, Pohorje, Slovenija - 348 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi za 2 osebi, Polni penzion

Pohorje Village Resort - Wellness & Spa Hotel Bolfenk, Pohorje, Slovenija - 348 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi za 2 osebi, Polni penzion

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


S soncem obsijane sobe, okusna domača kuhinja v restavraciji hotela Bolfenk in neposreden dostop do Wellness hiše Tišina gozda, do katere se lahko sprehodite v copatih in kopalnih plaščih, obljubljajo popoln oddih od vsakdanjega življenja. Preden se odpravite spat v udobno posteljo, vam bo pogled na zvezdnato nebo pomagal lažje zaspati, naslednje jutro pa vas bo prebudil vonj sveže pečenega kruha. Medtem bodo sončni žarki že pokukali skozi okno in vas vabili v objem narave.


NAMESTITEV: vse sobe so opremljene s kopalnico, SAT TV in sefom ter brezplačnim WI-FI internetom.


HOTELSKA PONUDBA: V sklopu hotela je poleg vrhunske restavracije udoben Lobby bar. Hotel je neposredno povezan z Wellness hišo, ki se razprostira v dveh nadstropjih. V prvem nadstropju je Spa, ki ima ogrevan bazen z energetsko vodo, finsko savno in whirlpool. V drugem nadstropju se nahaja Wellness center s petimi različnimi savnami, ledeno jamo, hladilnim Kneippom in masažnim bazenom, ponudbo pa zaokrožuje odlična ponudba vrhunskih masaž in lepotnih programov. Hotel ponuja izposojo električnih in navadnih koles, športne opreme, družabnih iger ter različnih kolesarskih in pohodniških kart.


ŠPORT IN ZABAVA: primeren kraj za pohodništvo, kolesarjenje, smučanje, SPA in wellness tretmaje.
 
Obiščite Pohorje - kraj, ki ponuja vse! Poleg udobnih namestitvenih enot, kakovostnega Wellness in Spa centra ter domače tradicionalne kuhinje, so na voljo 42 km dolge smučarske proge, žičnice do centra Maribora, številne pohodniške in planinske poti, energijska pot in adrenalinski kolesarski park Pohorje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.