Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Lone - Luksuzen oddih med tednom, Rovinj, Istra, Hrvaška - 258 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Premium sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)

Hotel Lone - Luksuzen oddih med tednom, Rovinj, Istra, Hrvaška - 258 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Premium sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ brezhibna kombinacija prestiža, lepote, sloga in kulturne dediščine ✔ popolna destinacija v vseh letnih časih tako za poslovne kot za zasebne namene ✔ član ekskluzivne lifestyle blagovne znamke Design Hotels™ ✔ čudovita sodobna stavba ob več stoletij starem gozdnem parku v čudovitem zalivu ✔ le 15 minut oddaljen od živahnega starega dela mesta Rovinj!

Dovolite, da vas navdihne! Izjemno območje ob zunanjem bazenu odseva hotelsko arhitekturo, dopolnjujejo pa ga terase za sončenje na različnih višinah, ki se zlijejo z naravno pokrajino in borovim gozdom. V bližini se nahajajo restavracija Oleander, kjer si lahko privoščite lahke prigrizke, bar ob bazenu in poletni oder za nastope. Samo nekaj korakov stran je plaža Mulini z razgledom na kristalno modro morje zaliva Lone.

Notranji bazen s sladko vodo ponuja razgled na okolico in vključuje posebne stole za masažo v vodi. Hotelski wellness & spa: Vrhunski dizajn in umirjen minimalizem navdihnjene geometrije, združena z naravnimi terapijami. Ne glede na to sli iščete najboljše terapevtske masaže, tretmaje za obraz in telo ali pa se preprosto želite potopiti v termalni wellnes – objekt z velikostjo 1700 m2 vam bo zagotovil sprostitev, obnovo in vpogled vase. Spa vključuje sedem večnamenskih sob za tretmaje.

Slow food ali okusni kanapeji, regionalna ali srednjeevropska kuhinja, fuzija med tradicionalnimi in sodobnimi sredozemskimi specialitetami – predjedi večhodnih gurmanskih večerij v restavracijah hotela Lone so neskončen vir domišljije in raznolikih arom.

Premium sobe s površino 33 m2 imajo sodoben dizajn in ponujajo prekrasen razgled na gozdni park Zlatni rt ali sredozemsko zelenje, ki obkroža hotel. Te sobe vam bodo zagotovile vrhunsko bivanje in dopust v hotelu Lone. Opremljene so z zakonsko posteljo ali z dvema ločenima posteljama. Pet sob je v celoti prilagojenih invalidnim osebam.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.