Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mladinski hotel Punkl - Smučanje na Koroškem, Ravne na Koroškem, Slovenija - 244,30 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 odrasli osebi in 2 otroka do 10 let, 2x celodnevna smučarska vozovnica na smučišču Poseka za 2 odrasla in...

Mladinski hotel Punkl - Smučanje na Koroškem, Ravne na Koroškem, Slovenija - 244,30 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 odrasli osebi in 2 otroka do 10 let, 2x celodnevna smučarska vozovnica na smučišču Poseka za 2 odrasla in...

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zimske aktivnosti in pravo doživetjevas čaka na Koroškem! Zapeljitese po zasneženih strminah smučišča Poseka na nadmorski višini 432–587 m. Užitekza vso družino!
√ smučarske karte za smučišče
√ uporababazena in wellnessa √ prijetnoin sodobno urejen mladinski hotel z ustrežljivim osebjem pestra ponudba v športnem centru za vsenavdušene športnike


Mladinski hotel Punkl: Punklje prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan v skladu znaravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvojanizkoenergijska gradnja.

Sobe: Mladinski hotelPunkl gostom ponuja 48 ležišč na površini 570 m2. Ležišča so organizirana vosmih fleksibilno zasnovanih sobah (dvoposteljne, štiriposteljne in osemposteljne). Vse sobe imajo zasebno kopalnico s tušem in sušilcem za lase.

Aktivnosti:
Razvajajte se v bazenu in wellnessu športnega centraRavne na Koroškem ter se spustite po zasneženih pobočjih smučišča Poseka. Vkolikor pa vam razvajanje in adrenalin ne bosta dovolj, si lahko ogledateKoroški pokrajinski muzej, Prežihovo bajto ali pa Muzej železarstva(Štauharija). Odpravite se lahko tudi v center mesta Ravne na Koroškem,katerega tradicija sega do rimskih antičnih časov.

Wellness Športnega centra Ravne:
V sklopu wellnessa je na voljo zimski bazen, ki je namenjen rekreativnemuplavanju. Nova pridobitev na bazenu je whirlpool in čofotalnik za otroke. Vodaje izredno kvalitetna, temperatura pa prijetnih 29,5–30 °C. Dimenzije bazena so25 x 10 m, globina pa je od 90 do 160 cm. Poleg bazena so na voljo tudi novesavne (finska, turška, zeliščna in infra – za odrasle). Po želji pa se lahkoprepustite tudi izkušenim rokam maserjev (doplačilo), ki vas bodo razvajali zrazličnimi tajskimi masažami.

Smučišče Poseka:
Smučišče Poseka se nahaja na Koroškem na NavrškemVrhu, razprostira se na 8 hektarih, na nadmorski višini 432 do 587 metrov.Proge so dolge med 700 in 1000 metrov. Smučišče ima umetno zasneževanje inrazsvetljavo. Ponujajo možnost dnevne in nočne smuke. Primerno je tako zazačetnike kot tudi za bolj izkušene smučarje, nudijo pa tudi smučarsko šolo inservis smuči. Na voljo sta tudi drsališče ali sankališče.

Kam na izlet?


- Ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika v grajskem parku na Ravnah.
- V bližini vas čaka tudi koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharija).
- Podzemlje Pece: čudovit izlet z vlakcem, kolesi ali s kajakom.
- Muzej Podzemlje Pece: ambientalna razstava "Tako so nekoč živeli knapi", je urejena v bivši upravno stanovanjski stavbi nekdanjega Rudnika svinca in cinka v Mežici, je del stalnih zbirk v okviru turističnega rudnika in muzeja.
- Kužno znamenje Gornikov križ v Šentanelu: iz 16. stoletja in je slopno znamenje. V njegovi neposredni bližini stoji tudi cerkev sv. Danijela.
- Brusnikova bajta v Šentanelu: iz 17. stoletja, z ohranjeno črno kuhinjo in krušno pečjo.
- Podajte se na Koroško planinsko pot po obronkih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske doline in osvojite priljubljene koroške vrhove: Uršljo goro, Peco, Raduho, Smrekovec, Olševo, …
- V bližnjih Kotljah si lahko ogledate Prežihovo bajto, spominski muzej Prežihovega Voranca.
- Olimpline v Črni: spust poteka z Navrškega vrha nad Črno navzdol proti smučišču, pristajalna ploščad pa je v bližini kmetije Kogelnik. Jeklenica je dolga 1.260 metrov, najvišje nad tlemi boste 206 metrov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.