Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Valamar Riviera Hotel & Residence - Vikend oddih v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v Junior Suiti pogled morje za 2 osebi (1 otrok do 13,99 let brezplačno), Zajtrk 

Valamar Riviera Hotel & Residence - Vikend oddih v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v Junior Suiti pogled morje za 2 osebi (1 otrok do 13,99 let brezplačno), Zajtrk 

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ Najboljše doživetje zgodovinskega središča Poreča ✔ Široka izbira nastanitev s skupno recepcijo v Hotelu Valamar Riviera, ki se nahaja na obali ✔ Restavracija Spinnaker ponuja vrhunsko gurmansko doživetje v čarobnem ambientu starega mestnega jedra ✔ Lokacija v mestu ob morju!

Izkusite vso lepoto in sredozemski čar starega mestnega jedra Poreča med počitnicami v Hotelu Valamar Riviera, kjer vas od letos čaka nova storitev Champagne Breakfast & Brunch.

Hotelska restavracija vam ponuja novo storitev Champagne Breakfast & Brunch, kjer lahko z bogato ponudbo jedi do 13. ure uživate v podaljšanem zajtrku in prigrizkih s peninami. V à la carte restavraciji Spinnaker vam bodo pripravili gurmanska doživetja, ki jih boste za vedno zapomnili, ob dine around storitvi pa poskusite različne okuse lokalne in svetovne gastronomije.

Uživajte v čarobnih prizorih prebujanja starega mestnega jedra in jutranji kavi ali šampanjcu v prijetnem ambientu salona Sparks Lounge s pogledom na rivo. Čez dan obiščite nekatere edinstvene zgodovinske znamenitosti, kot je Evfrazijeva bazilika, ali se sprostite na čudovitih plažah in bazenih na otoku Sveti Nikola.

Valamar Villa Giulietta se nahaja na obali nedaleč od Valamar Riviera Hotela. Ponuja elegantne luksuzne sobe in suite s pogledom na morje ali staro mestno jedro.

Junior Suite (Villa Giulietta): Pogled na morje, spalnica z zakonsko posteljo (200x200), dnevna soba s sofo, kopalnica s tušem, klimatizacija/gretje. Junior Suite (Villa Nicoletta): Pogled na morje, zakonska postelja (200x200), sedežna garnitura, kopalnica s tušem/kadjo, klimatizacija/gretje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.